Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és azoknak külön szeretném kifejezni köszönetemet, akik jelenlétükkel is támogatták a küzdelmet. Jóleső érzés látni és tudni, hogy van még remény az összefogásra.

Egy értékes csatát nyertünk meg, de mi a háborút akarjuk megnyerni, ezért a harc folytatódik. Mint ismeretes, a Szegedi Ítélőtábla jogerős ítéletben kimondta, fellebbezési lehetősége nélkül, hogy visszamenőleges hatállyal semmis, a bank azon eljárása, hogy eladási árfolyamon számolja fel a költségeket, ha vételi árfolyamon folyósított. A részletekbe nem mennék most bele, ugyanis, hamarosan újabb komoly fejleményekről értesülhetnek a honlap olvasói.

A kezelési költség devizaelszámolás kérdését az Ítélőtábla úgy ítélte meg, hogy nem az Ő jogköre abban dönteni, de ez nem azt jelenti, hogy nincs jogorvoslatnak helye, hanem más fórumon, például ügyészségen kell azt keresni.

Mindenki türelmét kérem, az e-mailek megválaszolására, ma olyan sok érkezett, hogy legalább egy hét csúszással tudom mindet megválaszolni…

Többek kérésére közzéteszem a mai tárgyaláson, részemről elhangzottakat: Kattintson ide...

Kásler Árpád

Forrás: kaslerarpad.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 804 195 megtekintés

Videó: 47 966 863 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887448

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh