November 23-tól új helyen, a Kossuth Lajos utca 19 szám alatt a régi Városgazdálkodás épületében korszerű körülmények között várja ügyfeleit a Komló Város Önkormányzat Városgondnoksága.

Világos, modern irodák, tágas műhelyek, megfelelő méretű raktárhelyiségek-ez jellemzi az új létesítmény-együttest.

A költözésre elsősorban a helyszűke miatt volt szükség. A régi, Tompa Mihály utcai épületben egy harminc négyzetméter alapterületű irodában tizenkét dolgozó fogadta a munkaügyben érkező napi nem kis létszámot. Ide tartozik az ezer fő foglalkoztatott felvétele, leszámoltatása, tb-ügyintézés, bérszámfejtés, szabadságolások, táppénz és egyéb szociális ügyek intézése.

Az iroda nap, mint nap zsúfolásig volt tele. Az ideálisnak egyáltalán nem mondható munkakörülmények nagymértékben nehezítették a gyors ügyintézést.

Ezen kívül kétszáz fő volt az itt telephelyeztető közfoglalkoztatott száma, akik reggel innen indultak dolgozni, délután pedig itt jelentkeztek.

Az új épületkomplexumban ezerötszáz négyzetméter fedett rész biztosítja a hatékony munkavégzést, a nagy mennyiségű szerszám, építőanyag, állvány, fűkasza tárolását, a gépjárműpark, a gazdasági gépek elhelyezését.

Számos műhely, szociális blokk, melegedő kapott helyet. Külön épületrészt nyert a főkertészet, a tésztaüzem és a mezőgazdasági részleg adminisztrációja. Mögötte egy munkaruházati elosztó kapott helyet.

A városgondnokság telefonszáma is új, ezen túl a 72/739-229-es új számon fogadják a lakossági bejelentéseket, az ügyfelek hívásait.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 686 071 megtekintés

Videó: 48 897 915 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7022445

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh