A szokottnál nagyobb érdeklődés előzte meg a KBSK TOM-TRANS – IPG Hungary – Váci Taxi 2000 mérkőzést, de ez érthető is hisz a bajnokesélyes listavezető érkezett Komlóra. Mindenki szoros mérkőzésre számított, azonban ez nem így alakult!

A hatodik percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd elhúzott két góllal a listavezető.4:6 állt a nyolcadik percben az eredményjelzőn, de Kilvingerék megrázták magukat, és a tizenkettedik percben már 8:6 volt a bányászvárosiaknak. Majd a Duna partiak kettő perc alatt megfordították ismét a mérkőzést és 8:9 állt a mátrixtáblán. Majd helyre állt a Sportközpont rendje és Péter Szabóék kezdték uralni a mérkőzést. Az első játékrész végére 15:10 állt az eredményjelzőn.

Az ötgólos előny tudatában nyugodtan vonulhatott szünetre Papp László együttese, és a komlói „C” közép pedig vidámabban fogyaszthatta a jól megérdemelt alkohol tartalmú italát. A második félidőben egy kis rövidzárlat következett és felzárkózott Csík János együttese 3 gólra, így a harminckilencedik percre 18:15 volt az állás. De tartották magabiztos előnyüket Nagy Zoltánék. Az ötvenharmadik percben hétgólos volt Mészárosék előnye. Kapaszkodott a Vác, de hiába is akarták a komlói együttes ezúttal gyorsabb és pontosabb volt, mint a váci taxi.

KBSK TOM-TRANS – IPG Hungary – Váci Taxi 2000 29:25 (15:10)

Komló, 600 néző

Játékvezetők: Bacs József, Bán Tamás

KBSK TOM-TRANS: Mészáros-, Oszlár5, Kilvinger8, Nagy Z1, Gász, Dömös6, Ujváry3, Cserék: dr. Balló (k), Péter Szabó5/3, Chalupa, Szappanos1, Liptai. Edző: Papp László.

IPG Hungary – Váci Taxi 2000: Vitáris(k) – Gábori ,Kökény 5,Kovács 1,Tyiskov,Nikolicza 7,Szikra 2. Csere:Molnár(k) – Márkus 6(5),Simányi 3,Barnyák,Mórocz 1,Munkácsi,Csík. Edző:Csík János

Forrás: Miki

A teljes meccs megtekinthető, vagy letölthető DVD minőségben TV archívumunkban: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 077 268 megtekintés

Videó: 48 306 001 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921394

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh