A Twitter közösségi portált üzemeltető vállalat részvényei tovább emelkedtek a héten, miután Elon Musk, az elektromos gépkocsik gyártásáról híres Tesla cég vezérigazgatója megvásárolta a mikroblogot működtető közösségimédia-vállalat részvényeinek 9,2 százalékát - adta hírül a The Wall Street Journal.

A mérsékelt jobboldali amerikai üzleti-politikai napilap online cikke szerint ezzel Elon Musk vált a Twitter legnagyobb részvényesévé. A lap szerint Musk csaknem 3 milliárd dollárt fizetett a részvényekért.    

A vállalat kedden azt is bejelentette, hogy a Tesla vezérigazgatója helyet kap a Twitter igazgatótanácsának tagjai között.   

Amerikai sajtójelentések szerint Musk a mikroblog-szolgáltató munkája minőségének javítását ígérte. "Az elkövetkező hónapokban jelentősen javÍtani szeretném a Twittert" - fogalmazott a Twitteren Elon Musk, aki nemrégiben bírálta a platformot, mert szerinte nem teszi lehetővé a szólásszabadságot. Egyben azt sejttette, hogy visszaállítják Donald Trump volt elnök Twitter-fiókját.    

A Twitter 2020-ban kitiltotta Donald Trumpot.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 807 407 megtekintés

Videó: 47 970 735 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887766

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh