Kiváló programokkal, koncertekkel, kézműves-, és kirakodó-vásárral, az ország gasztronómiai nagyágyúival, valamint Magyarország 22 borvidékéről érkező pincészeteinek legkiválóbb boraival várja a Boglári Szüreti Fesztivál csapata a látogatókat.

A Miss Hungary 2021 elődöntőre és Miss Bikini Hungary 2021 döntőre is jelentkezhetnek az ország szépségei Balatonbogláron a 44. Boglári Szüreti Fesztiválon.

"Strand, zene, koncertek, élmények, hazai borok, szórakozás; ez vár ránk töményen az idei Boglári Szüreti Fesztiválon, az ország kedvelt családi és zenei, kulturális fesztiválján. Több száz különleges hazai bort kóstolhatunk meg a BBB-n! A jelszó: BorBuliBalaton!" – áll a szervezők közleményében.

Minden eddiginél nagyobb tűzijátékkal készülnek szervezők. Augusztus 18. és 22. között öt napon át akár reggel nyolctól élvezhetik a látogatók a zenés strandolás élményét, de ingyenes programmal gondoltak a gyerekekre is.

Egyebek között gokarton és biciklin játékosan sajátíthatják el a gyerkőcök a Tóbiás és Balambér játékos közlekedés biztonság fejlesztő program keretében a biztonságos közlekedési alapismereteket.

A Fesztivál Segít Program keretében véradásra várják az érdeklődőket augusztus 19-én 11 és 17 óra között a boglári teniszcsarnokba, illetve a helyszínen megtalálhatják a Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Centrum standját is.

Újdonság lesz még az országos nagy akcióját itt indító Elektromos Motor és Roller Kiállítás, valamint Vásár: "Vedd meg olcsóbban a fesztiválon az elektromos motorodat és rolleredet!"

A Miss Bikini 2021 döntőjére a helyszínen is várják a nevezőket, csakúgy mint a 31. Miss Hungary 2021 elődöntőjére is lehet nevezni a felhívás szerint. A nemzeti szépségversenyek is a 44. Boglári Szüreti Fesztivál 2021 keretében kerülnek megrendezésre.

Idén szintén újdonságnak számít az Indiai-Udvar, ahol színes ízelítőt kaphatunk az indiai kulturális és gasztronómiai értékekből.

Védettségi igazolás nélkül, szabadon látogatható az esemény, és a helyszínen akár szép kártyával is fizethetnek a belépőkért.

Egymásra figyelve és vigyázva élvezze mindenki Balatonboglár varázsát, valamint a színes programok kavalkádját!

A programokról és a résztvevőkről bővebb információt találnak a www.borbulibalaton.hu weboldalon, továbbá a Boglári Szüreti Fesztivál facebook oldalán, valamint a (bbb_boglari_szureti_fesztival) instagram oldalán!

A 12 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a belépés a fesztiválra.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 856 116 megtekintés

Videó: 49 896 430 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7138588

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh