Örömmel értesítünk minden Komlón és vonzáskörzetében élő honfitársunkat, de minden magyar embert, hogy Komlón is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom tagszervezete.

A szervezet már jó pár hónapja megalakult, de most érkezett el az idő, hogy a nyilvánosság elé lépjen. Biztos többen láttak már minket szombatonként a komlói piacnál is. Már túl vagyunk több taggyűlésen.
Nagyon szívesen látunk minden magyar honfitársunkat a Mi Hazánk Mozgalom komlói soraiba.

Bátran csatlakozzatok a komlói tagszervezethez. Írj nekünk, ha bármilyen észrevételed van környezetedben, vagy ha erősíteni akarod mozgalmunkat, ha csatlakozni akarsz a mi Hazánk mozgalomba, mint tag, de ha támogatni szeretnéd a mozgalmunkat akkor is. Reméljük hamarosan találkozunk!

Címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (minden levélre válaszolunk!)
tagfelvétel: Felvételi kérelem nyomtatvány letöltése


 „Harcolj mindig, ha a cél nemes, De ne állj ellen, ha nem érdemes.”

Komlón is csak a politikailag fidesz közeliek kapnak hathatós segítséget, itt is meg vannak a "Lőrincek", vagy a családtagok jó helyen való elhelyezés a cél - ahogy  láthatják a komlóiak is. Barátok, pozícióba helyezése, zsebek tömése, úgy, hogy a maguknak fabrikált szabályokat betartsák. A legtöbbször csak azért, hogy ne legyen semmi fogás rajtuk, ha magyarázkodni kell.

Itt a helyed, ha azon gondolkozol, hogy Magyarország hogyan tudna kilábalni a helyzetéből, mármint a gyarmati sorból, hogy szüntethető meg a fidesz maffiaszerű kormányzása. Hogy a gyermekeink egy jobb világban nőjenek fel - bár ez már szinte közhelynek számít -, és ezt komolyan gondolod.

Aki gondolkodik az látja, hogy a világ rossz úton halad. Nekünk magyaroknak külön utunk van, amit okosan kell építenünk, okosan kell rajta haladjunk. Kreatív és szorgalmas a magyar ember, nem ez a sors jár neki. A történelem során csak kihasználtak minket. Szinte mindenünket ellopták és lopják jelenleg is.


Csak egy párt kerülhet a látóterünkbe. A Mi Hazánk Mozgalom - és ez nem demagógia. A pártnak ( nevezzük pártnak), semmilyen hibapontot nem lehet felróni eddigi működése kapcsán. Minden megmozdulásában emberi, nemzeti, következetes, tisztességes megnyilvánulási vannak. Semmi demagógia nincs a parlamenti felszólalásaikban, hűek a nemzethez, hűek önmagukhoz.

Úgy gondoljuk, hogy már régen ilyen kormányzatra vár a magyar nemzet! Reméljük, hogy ilyenek is maradnak és Magyarország a felemelkedés útjára lép. Tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű! Talán azt is mondhatjuk, hogy nagyon nehéz lesz, de a Mi Hazánk elkötelezett a nemzet érdekében. Fogjunk össze mi is komlóiak!


Találtunk egy videót, ami talán jól kifejezni, hogy miért a Mi Hazánk Mozgalom:

Mi Hazánk Mozgalom komlói tagszervezete

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 969 967 megtekintés

Videó: 49 111 060 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7060182

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh