A WHO az egész világra kiterjedő pandémiával sokkolta az embereket. Sok–sok család most is ott hordozza sérüléseit, áldozatait.

A filmet a Youtube csatornáról már letiltották (a Vimeo videómegosztóról is, és a csatornát is törölték miatta), de még a facebookon megnézheted ezen a linken: MÁR CSAK KÉT HÉT A Covid-járvány valódi története

Le a kalappal a Médiavadász stábjának!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért nem tesznek hivatalosan is egy tudományos mérleget az elmúlt évek járványkezeléséről. Miért nem hagyják ütköztetni a tudományos érveket, tényeket?

2021-ben többször is jártam Tanzániában. Minden légijárat kérte a maximum 72 órás PCR tesztet. A repülőn akkor szigorúan megkövetelték a szájmaszkot, pl. a Qatar Airways gépeken még egy plusz plexit is adtak, ami a teljes arcot eltakarta. Amikor hozták a vacsorát, természetesen le kellett venni mind a plexit, mind a szájmaszkot. Tiszta röhej volt.

covid járvány
Amikor landolt a gép és gyalogosan közeledtünk a reptér épülete felé, már akkor gyanús volt, hogy nem láttam az embereken maszkot. Ahogy a bejárathoz értünk egy fiatal srác a homlokunkhoz nyomott egy digitális lázmérőt és ha az nem mutatott lázat mehettünk tovább. Aztán még mielőtt beléptünk volna egy másik ember mutatta, hogy vegyük le a maszkot és dobjuk az ott álló hordóba.

covid járvány
A gépről leszálló utasok közül (legalább 200 fő) senki sem volt lázas, mindenki mehetett intézni a dolgát, vízumát. Már akkor értetlenül álltam ez előtt, mert láttam, hogy a WHO egész Afrikát „bepirosozta”, mint fertőzött területet.

covid járvány
Arra gondoltam, hogy talán felelőtlenek, meggondolatlanok, kicsit talán aggódtam is. Aztán amikor kimentem az emberek közé jött az újabb meglepetés! Szinte senkin nem volt maszk, nem toltak szekereken hullákat, nem futott oda a rendőr, hogy hol a maszk?...

Megkérdeztem a helyi lakókat, hogy miért csak egy-két ember hord maszkot? Azt felelték, hogy a közigazgatási hivatalokban kötelezően hordani kell a maszkot, de különben senki nem hord és, hogy szerintük nincs is náluk ilyen betegség. Még valami! Minden egyes kínai ember hordott maszkot! Talán Ők úgy érezték, v. talán hazájukban törvénybe iktathatták, hogy külföldön is kötelező a maszk? – nem tudom.

Még kint voltam, amikor Dr. John P. Magufuli – Tanzánia miniszterelnöke – saját hatáskörben, laboratóriumi körülmények között - teszteltette a WHO PCR tesztjeit. Azt az elnökről tudni kell, hogy kémiából is volt diplomája, vegyészként is dolgozott. Az eredményt az alábbi videóban láthatják:

Dr. Magufuli leleplező beszéde a PCR tesztről

Aztán Magufuli kb. két hétre rá megbetegedett és elhunyt. Az elnök egy ereje teljében lévő határozott, sportos ember volt. Az emberek zokogtak. Nem akartam elhinni, hogy ennyire szerették az elnöküket, de az ottani barátaim is sírtak a telefonba… Most ugye azt mondja mindenki, hogy konteó (összeesküvés-elmélet), de nem az. Csak akkor azt nem értem, hogy pl. a Kennedy gyilkosság nyomozati anyagai miért lettek tovább titkosítva amikor letelt a titkosítás ideje? És Orbán Viktor miért titkosította az orosz energiahordozókra vonatkozó szerződést, hiszen közpénzekről beszélünk…? Kommentben írd meg a választ!



Aztán voltam egy étteremben. ahol mindenkin maszk volt – és különben sehol egy turista, félt a világ Afrikába menni annyira be voltak etetve – és kérdeztem, hogy miért van rajtuk a maszk, mert sehol nem látom az embereken. Azt válaszolták, hogy a tulajdonos kiadta nekik „parancsba”, ha muzungut (fehér embert) látnak, akkor feltétlen húzzák fel, mert a fehérek félnek, hogy elkapják tőlük. Mondtam, hogy miattam nem kell, aztán le is vették. A családomból - és a tágabb családomról beszélek - senki nem oltatta be magát és senkinek semmi baja. A lányom elvégezte az eü egyetemet és inkább elment pincérkedni egy évet, de akkor sem oltatta be magát. Most már az eü-ben dolgozik (2022. jún. 1-el hatályát vesztette a rendelet, nem hosszabbították meg Orbánék).

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 966 469 megtekintés

Videó: 49 109 227 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059988

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh