Nyáron a nyaralások, szabadságolások miatt kevesebb az aktív véradó. A közúti balesetek száma viszont ebben az időszakban a leggyakoribb. A komlói sportrajongók újfent nemes kezdeményezésükkel hívják fel a figyelmet a véradás aktualitására.

A Komlói Bányász szurkolótábora ismét megmutatja azt az arcát, amely szinte egyedülálló az országban. Ebben az évben már tanúbizonyságot tett a csapat róla, milyen a komlói összefogás.

A Komlói Állatvédő Egyesületnek gyűjtöttek adományokat - hatalmas sikerrel. A lelkes szurkolók és játékosok több mint 70.000 forintot adományoztak erre a nemes célra. Az Ács Péter szervezte gyűjtés remekül sikerült.

Most ismét a szurkolók, támogatók segítségét kérik, de ezennel nem pénzbeli adományról van szó. A mozgalom jelszava: Add a véred a Bányászért!

Kovács Ķrisz szurkoló szervezésében véradásra hív minden Komló szurkolót a Sport 36-Komló kézilabda csapata. A véradásra szánt idő csupán 15 perc, sokaknak viszont az életet jelentheti. Mutassuk meg, hogy nem csak a lelátón vagyunk a legnagyobbak.

A véradás helyszíne természetesen a Komló Városi Sportközpont. Az eseményre június 11-én, szombaton kerül sor. 8.00 órától 12.00-ig várnak mindenkit.

A kezdeményezéshez csatlakozik a Sport 36-Komló kézilabda csapat és a Komlói Bányász labdarúgó csapat.

Forrás: Sport 36-Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 065 317 megtekintés

Videó: 48 288 463 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919675

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh