Az Élmény Tár Tanoda immár negyedik éve szeretné megrendezni nyári élmény táborát a Balaton partján, ahova idén már harminc, zömében szegénységben élő gyermeket visznek el. Idén is közösségi segítséget kérnek akciójuk megvalósulásához!

Az Élmény Tár Tanodába javarészt mélyszegénységben élő családok gyermekei járnak. A tanodába járó gyerekek többségének nincs lehetősége arra, hogy eljuthassanak a Balatonra, vagy nyaralni menjenek a családjukkal. Nyári napjaik nagyrészt otthonukban és annak környékén telnek. A tanoda nekik biztosít tartalmas szabadidős programokat a nyári szünidőben is. Az Élmény Tárat Az emberség erejével Alapítvány tartja fent, amely főként pályázati pénzekből és magánadományokból tudja megoldani az üzemeltetést. Mivel anyagi lehetőségeik igen korlátozottak, minden évben a közösségi finanszírozás eszközét hívják segítségül és az embereket kérik arra, hogy dobják össze a hátrányos helyzetű gyerekek nyaralásának költségeit.

Ezt teszik idén is! Jelmondat már negyedszer: Nekünk idén is a Balaton a Riviéra!

Ezen a linken tudják őket támogatni:

adjukossze.hu

Minden apró segítség jól jön. 2000 forintból például már egy gyermek egy irányú balatoni utazását fedezni tudják.

Az Élmény Tár Tanoda 2010 óta dolgozik a pécsi Gyárvároson. A tanoda iskola után várja a gyerekeket, segít nekik a tanulásban, hiánypótló közösségi teret biztosít számukra és minél több olyan élményhez juttatja őket, amelyek színesítik a gyerekek világképét és tapasztalatokhoz juttatja őket.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 064 450 megtekintés

Videó: 48 286 939 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919501

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh