Elérkezett a Múzeumok Őszi Fesztiváljának utolsó hete. Használjuk ki a lehetőséget, és látogassunk el minél több programra.

A József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény természetesen városunkhoz igazodó témát dolgoz fel a fesztivál hete alatt. A Mecseki Gyémánt nyomában...vajon hol rejtőzik? Izgalmas kincskereső játékkal várja a Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény a családokat és kisebb csapatokat. A feladat megtalálni, és visszaszerezni az ellopott drágakövet. A megfejtéshez csavaros feladványok útján juthatnak az ügyes kincskeresők, s a nyomozás során – a kiállítást bebarangolva – fény derül a Mecseki Gyémánt titkára is.

A Da Vinci kódot megidéző, izgalmas kincskereső játék résztvevői kalandos rejtélyek és feladványok megoldása során barangolhatják be a Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény kiállításait, valamint az épület egyéb részeit. Útjuk során a rejtély felgöngyölítésével fényt deríthetnek a Mecseki Gyémánt alig ismert titkaira, és segíthetnek az "ellopott" drágakő visszaszerzésében.

Családi program, rendhagyó múzeumbemutatás, vetélkedő általános iskolások, családok, felnőttek, fiúk, gyermekek, középiskolások, lányok, szülők részére. Izgalmas kincskereső játékra invitálják a kicsiket és nagyokat, mely során rendhagyó módon barangolhatják be a múzeumot.

Az előzetes regisztrációhoz kötött programok november 7-10 között folynak. Érdeklődni Dr. Henn Tamásnál a 72/ 481-071-es számon lehet.

Forrás: Őszi Fesztivál 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 848 519 megtekintés

Videó: 49 027 636 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7045472

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh