Nem akármilyen filmbemutatóra hív a Komlói Színház. Február 22-én, csütörtökön 18.00 órakor Farkas Péter, Springer János és Keresztúri Ferenc beszél a Kelet és nyugat című filmről és a filmkészítésről.

A lelkes hobby-filmes csapat évek óta a Mecsek ismert és kevésbé látogatott tájait igyekszik népszerűsíteni. Kelet és Nyugat című filmjük a Kelet-Mecsek vadregényes szurdokát, a Hidasi völgyet mutatja be. Szeretettel invitálják Önöket erre a különleges kalandra, legyenek Önök is résztvevői ennek a rendhagyó kirándulásnak. A program 2018 február 22-én, csütörtökön 18.00 órakor kezdődik a Színház- és Hangversenyteremben.

Keresztúri Ferenc szavaival invitáljuk az eseményre:

"Feltételezzük hogy sokan azok közül akik látogatják az oldalunkat, megnézték már a Kelet és nyugat című természetfilmünket, hiszen idestova két hónapja közzétettük a világhálón. Február 22-én azonban őket is szeretettel várjuk a Komlói Színházba, egy vetítéssel egybekötött beszélgetésre. Jöjjenek el, gyertek el és beszélgessünk hobbiról, szenvedélyről, technikáról, a természetről, az állatokról és amiről még szeretnétek! A vetítésre kerülő film nem teljesen azonos a YouTube-os verzióval. Más a narrátor ( valaki, akit sokan ismernek és szeretnek a városban ), több a zene és egy-egy új jelenet is helyet kapott a produktumban. Szeretettel várunk tehát mindenkit a Komlói Színház- és Hangversenyterembe 22-én csütörtökön!"

A belépés díjtalan!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 806 087 megtekintés

Videó: 47 969 429 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887652

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh