Több turnusban egész nyárra tábort szervez a komlói Minizoo állatkert. Mini ZOO élményekben gazdag nyara lehet az iskolás korú gyerekeknek. Részesei lehetnek a ZOO mindennapjainak. Napi rutin, állatok ellátása, kedvencek simogatása... kreatív foglakozások, játszva tanulás vár minden jelentkezőre.

Mit lehet tudni a táborról?

A ZOO Tábor segítség a szülőknek, az intézményeknek, hogy gyermekeik biztonságos és gyermek központú helyen legyenek a hosszú nyári szünet alatt. Itt is oktatássorozattal, különböző módszertani elemekkel veszik rá a gyerekeket a tudatos állattartás és a környezetvédelem szeretetére. A gyerekek tanulnak, játszanak és szabadabb helyszínen, állatok között tölthetik a nyarat.   

A táborozók egy héten keresztül állat és természet közelben vannak. Részt vesznek a mindennapi állatkerti rutinban, fejlesztik a kézügyességüket, foglalkozásokon vesznek részt, kirándulnak, játékosan tanulnak és tapasztalnak. Ezek a foglalkozások és oktatások egy számukra létrehozott „zöld oktatóházban" történnek, de ettől függetlenül a gyerkőcök az állatkert teljes területét használhatják. Az állatkert dolgozói próbálnak hasznos útravalókat adni számukra az élethez. A tábor felépítése a csapatszellem erősítésén, az állatok iránti tiszteleten és a szabad levegőn való szórakozáson alapszik.

A Zoo tábor napközi jellegű, mely 7.30 – 17.00 –ig biztosít kikapcsolódást a gyerekek számára. Jelentkezési lapot lehet igényelni a ZOO-ból, vagy e-mailben.

ZOO TÁBOR HETEK:

Június 18 - 22

Június 25 - 29

Július 2 - 6

Július 9 - 13

Július 16 - 20

Július 23 - 27

Augusztus 30 - 3

Augusztus 6 - 10

Augusztus 13 - 17

Augusztus 20-24

Augusztus 27 - 31

 


Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 878 175 megtekintés

Videó: 49 057 333 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7053525

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh