Az idei esztendőben a hivatásos verseny mellett megrendezésre kerül a civil lépcsőfutó verseny is május 25-én.

A verseny célja a speciális tűzoltói beavatkozások során fellépő fizikai igénybevétel bemutatása a civil társadalom számára, ezért számukra is biztosítják  a különleges igénybevételt jelentő, extrém körülmények közötti versenyzési lehetőséget. A feladat nem más, mint leküzdeni a TV torony 438 lépcsőfokát, a több, mint 25 emeletnyi magasságot.

Nevezni kizárólag online formában, a  tv torony reg weboldalon lehet a nevezési lap kitöltésével. A nevezés határideje: 2018. május 20. A versenyre a nevezési díj 1500 Ft/fő, amely tartalmazza a regisztrációs díjat, az egyedi befutó érmet és a chipes időmérést. A versenyen mindenki saját felelősségére indulhat, ha vállalja a versenykiírásban szereplő feltételeket, betartja a versenybírók utasításait. A résztvevők maximális létszáma 120 induló, a nevezéseket a beérkezésük sorrendjében tudják elfogadni.

A versenyszámok:

    Női egyéni
    Férfi egyéni

A verseny lebonyolítása:

    12:00 - 12:50              Versenyzők érkezése, regisztráció
    13:00 - 13:10              Megnyitó
    13:15 - 17:00              Verseny

Óvás: Ha a verseny során óvásra kerül sor, azt írásban lehet megtenni, az óvásra okot adó cselekmény bekövetkeztét követő 15 percen belül, a versenybizottság elnökénél. A 3 tagú bizottság megvizsgálja a benyújtott óvást és dönt a vitás kérdésben. A bizottság általi döntés ellen fellebbezésnek helye nincs. A verseny rendezője a verseny helyszínén állandó orvosi felügyeletet biztosít a résztvevők számára. A versenyközpontban frissítő áll rendelkezésre. A verseny helyszínén átöltözési és WC-használati lehetőséget biztosítanak.

Étkezést a tv torony reg  weboldalon történő előzetes igénylés esetén a TV Torony Kilátó & Étteremben tudnak biztosítani kedvezményes áron. Az étkezés fizetése az étteremben történik.

A hivatásos állomány számára kiírt verseny 9.00-kor kezdődik, nevezési díj: 2500 Ft.

Forrás, fotók: BMKI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 073 522 megtekintés

Videó: 48 301 989 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920925

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh