Méltóan szeretné ünnepelni fennállása 90. évfordulóját a Komlói Bányász Sport Klub. Ennek érdekében nem csak a versenysportban szeretne nagy sikereket elérni, de a lehető legszebb körülményeket szeretné biztosítani telephelyén az amatőr sportolóknak is.

A labdarúgó centerpálya gyeptéglázása a mai nappal befejeződött és a stadion kerítéseinek újrafestése is folyamatban van. Az elektromos eredményjelző tábla felújítása is megkezdődött a VK-Elektrocom Kft. támogatásával és közreműködésével.

A salakos futópályán Czukor Zoltán olimpikon irányításával Fitness Walking oktatás zajlik. A résztvevők száma gyors ütemben emelkedik.

A Komlói Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságnak is otthont adó műfüves edzőpályán megtörtént a kapuk felújítása és elkezdődött a labdafogó rácsok hálóra cserélése is!

A teremsportok kedvelői is megtalálhatják számításukat. Elkészültek a tekepálya felújításával, az asztalitenisz csarnok és a sportcsarnok pedig várja a mozogni vágyókat.

A nagy salakos pálya népszerű helyszíne a cirkuszoknak és vidámparkoknak, így a szórakoztatásból is kiveszi részét az egyesület.

Vendéglátás és edzőtáboroztatás terén is van mit felmutatni, hiszen a KBSK üzemeltetésével a sikondai Zöld Béka Vendégház várja a pihenni, horgászni, edzeni vágyókat! A Kozármisleny 1996-97-ben született focista tehetségei is itt készülnek fel az új szezonra!

A szándék tehát megvan és a rendezvények számában is meglátszik. Májusban óriási sikerrel megrendezésre került az E.ON Családi Foci Vincze Ottó részvételével, ami összesen 4 alkalommal lesz megrendezve az évben.

Június közepén nyitotta meg kapuit az I. Komlói Sportbörze, melyen közel 1200 iskolás és óvodás ismerhette meg a közel kéttucat sportág alapjait. Jó eséllyel szeptemberben e rendezvény is visszatér a KBSK-ra.

Az egyesület tehát jó úton halad, minden téren fejleszti magát és várja olyan cégek, vállalkozások jelentkezését, akik valamilyen módon segítségükre tudnak lenni ebben a folyamatban!

Forrás: Komlói Bányász Sport Klub

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 240 049 megtekintés

Videó: 38 478 774 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5891775

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh