Pénteken ismét felbőgnek a versenyautók városunkban, hétvégén rendezik a Baranya Kupát. Emiatt útlezárásokra számíthatunk a Kossuth Lajos utcában.

Több, mint kilencven páros várja hogy rajthoz állhasson, igazán nagyszabású eseménynek lehetünk részesei, ha ellátogatunk a versenyre.

A 14 éves múlttal rendelkező verseny története újabb fejezettel bővül az idei évben. A kezdetben RTE és Rallye2, majd továbbra is önálló Rallye2 és Historic OB futam – amely egy-egy alkalommal a Rallye 1 bajnokságban is szerepelt – idén hivatalosan is nemzetközivé vált.

A verseny bekerült a Mitropa Rally Cup (hivatalos FIA által felügyelt sorozat) versenynaptárába is, így a Rallye2 és a Historic OB versenyzői mellett a „kis EB”-nek aposztrofált sorozat indulói is képviseltetik magukat Komlón.

Markó Tibor rendező ismertette a hétvégére tervezett eseményeket:

Péntek délután hagyományosan TESZT-et, sőt! Pirelli Tesztet rendezünk, aki szeretne, már pályát is járhat és estére fakultatív átvételt is szervezünk. Szombaton a délelőtt természetesen a pályabejárásról és az átvételekről szól majd. Kora délután csapunk a lovak közé: az országosan is ismert belvárosi Prológ 14:00 órakor kezdődik a város főutcáján, ahol az összes versenyen induló versenyzőpáros bemutatkozik. De itt még nincs vége a szombati napnak! A Rallye2 és a Historic 1, míg az MRC+M 3 gyorsasági szakaszt teljesít még a nap második részében, az utolsót sötétben. Vasárnap pedig 6 gyorsasági szakasz vár az MRC+M, és 7 gyorsasági a Rallye2 és Historic versenyzőkre.

A verseny ideje alatt augusztus 13-án 13.00 órától augusztus 14-én, 20.00 óráig lesz lezárva a Kossuth Lajos utca Buszpályaudvar és Pécsi út közötti szakasza.

Forrás: Baranya Kupa

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 892 931 megtekintés

Videó: 49 065 653 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054759

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh