Lezárult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása, több mint 13 ezren szavaztak a legjobb képekre. A közönségdíjakat és a zsűri szakmai elismeréseit szerdán adják át Budapesten, a Bálna rendezvényközpontban - mondta el az MTI-nek a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba kiemelte, hogy a legjobb alkotásokat ezt követően közzéteszik az interneten, emellett a jövő évtől kiállításokon is bemutatják a képeket.   

A Magyarország 365 fotópályázat iránti érdeklődést jól jelzi, hogy összesen 17 ezer pályaművet küldtek be - tette hozzá a politikus.   

A fotópályázatra három kategóriában - táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki életképek témában - lehetett nevezni. A kategóriák első helyezettjei 1-1 millió forint, a második helyezettek 500-500 ezer forint, a harmadik helyezettek 300-300 ezer forint jutalomban részesülnek. Emellett az internetes közönségszavazás győztesei is 1-1 millió forint pénzjutalmat kapnak kategóriánként.   

A szakmai zsűri elnöke Kaiser Ottó, a tagja Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművész, Szarka Klára fotótörténész, Kerekes Emőke fotográfus és Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 075 490 megtekintés

Videó: 48 304 283 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921199

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh