Alkotói pályázatot hirdet a gyerekek számára a BKV, a Gördülő játszóház címet viselő kiírásra a pályamunkákat március 31-ig lehet elküldeni - közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV Zrt.) pénteken az MTI-vel.

A pályázat célja, hogy a kisgyermekek fantáziájának, alkotótehetségének segítségével a játszóbusz külső felülete olyanná legyen alakítható, amely valóban tükrözi a gyermekek elképzeléseit arról, milyennek látják a színes városi forgatagot és benne elsősorban a közösségi közlekedést. A szervezők a BKV és a közösségi közlekedés témájában készült festett, vagy rajzolt, kötetlen stílusban készült alkotásokat várnak a pályázatra - olvasható a közleményben.  

Mint írják, a jelentkezőket az óvodások (3-7 évesek) és az alsó tagozatosok (1-4. osztályosok) korcsoportokból várják. A gyerekek a 4 évszak - egész évben közlekedünk; az Álomjárat - ha én tervezném a kedvenc járművemet...; valamint az Unokáink is fogják látni - hogyan közlekedünk 100 év múlva című témák közül választhatnak. A pályamunkákat A4-es méretben kell beadni, elkészítéséhez bármilyen technika (grafit- vagy színes ceruza, zsírkréta, filctoll, tempera, vízfesték) használható. Minden alkotó kategóriánként csak egy művel nevezhet a pályázatra.  

A legjobb munkákat akár a játszóházzá alakított duplacsuklós Van Hool AGG 300-as típusú játszóbusz külső felületén is láthatják majd az érdeklődők. A díjazottak különleges BKV-s ajándékcsomagot kapnak. A beérkezett rajzokat a BKV Zrt. Társasági Kapcsolatok Iroda munkatársaiból álló zsűri értékeli. A beérkezett művekre április 6-tól április 16-ig lehet majd szavazni a vállalat közösségi média oldalán - áll az összegzésben.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 55 181 806 megtekintés

Videó: 32 728 627 megtekintés

Látogatók

Összesen5522330

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh