Nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek, a háború elől menekülő családok és fiatal tehetségek nyári táboroztatására indít gyűjtést a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A segélyszervezet pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a szeretetszolgálat "Legyen mosoly minden hátizsákban!" címmel évek óta meghirdeti tematikus adománygyűjtését, amelynek köszönhetően már több száz gyermeknek nyújthattak életre szóló élményeket.    

A szeretetszolgálat idei tervei között három napközis tábor szerepel rászoruló családok gyermekeinek, és idén is megtartanák a Nyilas Misi-ösztöndíjas fiatalok számára a tehetségek táborát.    

Szeptemberben menekült családoknak szerveznek egyhetes készségfejlesztő tábort. A háború elől elmenekült gyermekeknek és szüleiknek szakemberek tartanak majd foglalkozásokat az átélt traumák feldolgozására és készségeik fejlesztésére, továbbá gazdag szabadidős programkínálat, filmezés, strandolás, közös kirándulás is segíti a családok kikapcsolódását.   

A táborozás költségeire júniusban és júliusban országos adománygyűjtést hirdet a Magyar Református Szeretetszolgálat, hogy minél több gyermeknek tudják biztosítani a nyári kikapcsolódást.   

Az adománygyűjtéshez a 1358-as adományvonal hívásával, az adomany.jobbadni.hu oldalon online bankkártyás fizetéssel, valamint a szervezet CIB 10702019-85008898-51100005 számú bankszámlájára való utalással, a közlemény rovatba a "táborok" szót írva lehet csatlakozni.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 723 749 megtekintés

Videó: 48 933 925 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028643

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh