Az amerikai hiphop és r&b énekes Akon is fellép az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 13. és 17. között rendeznek meg Sukorón, a Velencei-tónál - közölték a fesztivál szervezői kedden az MTI-vel.

Akon - akinek nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint a Locked Up, a Lonely, a Smack That vagy az I Wanna Love You - július 16-án a nagyszínpadon ad koncertet - írták.  

Az amerikai sztár az első szóló előadó a világon, aki egyszerre foglalta el a Billboard Hot 100 első és második helyét.  

Akon mellett a brit John Newman, a koszóvói-albán DJ Regard, valamint a brit DJ Riton is színpadra lép az EFOTT-on, a magyar előadók közül pedig mások mellett a Wellhello, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, a Bagossy Brothers Company, T. Danny és a BSW is várja a közönséget.  

A szervezők korábbi tájékoztatása szerint az EFOTT - amelynek házigazdája idén a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) - a korábbiaknál is hallgatócentrikusabb és zöldebb lesz.  

Egy nagyszínpad és egy kisebb színpad mellett két partyarénát is építenek, nappal pedig a strandon, valamint az UNIverzum névre keresztelt, egyetemi programokat nyújtó interaktív helyszínen is várják a közönséget.

Forrás: MTI

Fotók: EFOTT

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 805 628 megtekintés

Videó: 47 968 686 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887571

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh