Ahogy minden évben, úgy idén is meghirdeti a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a Zöld Megoldás-pályázatát. A fenntarthatóság és környezetvédelem fontossága évről-évre egyre nagyobb figyelmet kap, ezért a DDC különösen fontosnak tartja, hogy immár 12 éve lehetőséget biztosítson olyan projektek megvalósításához, amelyek ezt az ügyet támogatják.

A pályázat alapját továbbra is a környezetvédelem teszi ki; minden olyan ötlet, amely egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő elérését teszi lehetővé. Azonban ennek a jövőnek a megteremtése nem kis feladat, de a vállalat által támogatott több mint 53 projekt bizonyítja, ha csak kis lépésekben is, de nem lehetetlen! Legyen szó oktatási intézményekről, közhasznú szervezetekről, kulturális központokról, alapítványokról vagy akár egyesületekről, mindenki pályázatát szívesen látják.

A támogatás mértéke a Beremend és Vác térségéből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forint áll rendelkezésre.

Azok számára, akik elakadnak a pályázás során, idén is rendelkezésre állnak a támogató szakértők, akiknek feladata a pályázók segítése, tanácsokkal való ellátása.

A jelentkezők pályázatukat 2022. szeptember 5. és december 2. között adhatják le.

A DDC honlapján részletesen megismerhetik a pályázatot!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 064 767 megtekintés

Videó: 48 287 392 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919538

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh