Az most már köztudomású, hogy a devizahitelesek alaposan be lettek csapva, át lettek verve.

Mindenki tudja, hogy a bankok a könyvelésüket minden bizonnyal kozmetikázták, de valószínűsíthetően most is kivehető lenne a könyvelésükben, hogy soha nem volt ennyi pl. svájci frank a bankszámlájukon.

Márpedig, ha nem volt, akkor a NAV-nak kutya kötelessége lenne, mondjuk bemenni a BANK-ba és kikérni, hogy pl. 2009-ben a BANK devizához köthető szerződéseinek a számát és összegét. Utána kikérni a könyvelésüket és az átvezetéseket megnézni, hogy valóban volt-e a BANK számláján ennyi deviza, mint amennyit a magyar lakosságnak forintban kihelyeztek, mert ugye a bankok a visszafizetésnél is ragaszkodnak a külföldi valuták árfolyamához. Ezért fizet a lakosság sokkal magasabb összeget, mint amennyit a szerződésében aláírt.

Ha pl. a 2009-es évben a BANK kötött - mondjuk - 50.000 szerződést devizára, annak megvan a kifizetett összege forintban, melyet a lakosság felvett hitelként.

A NAV-nak vizsgálnia kellene, hogy valóban volt-e ez mögött a banknak a könyvelésében ennyi devizája. Azért is fontos dolog ez, mert a visszafizetésnél a lakosság "ezt az állítását a banknak" tiszteletben tartja és fizeti a megemelkedett árfolyamon...nyögi a családjával.

Azt tudjuk, hogy természetesen volt a BANK-nak valamennyi deviza a számláján, de ez a töredék töredéke annak, amit a a bankok forintban kihelyeztek a hitelfelvevő felé. Valószínűsíthetően a könyvelésben ezután a több milliárd kihelyezett forint után nem volt a könyvelésben ennek megfelelő összegű valuta.

Mindenki tudja, hogy a devizahitelezés a magyar társadalom eddigi legnagyobb tragédiája. A legnagyobb tragédia, amivel eddig szembe kellett nézni az embereknek. Nagyon sokan lettek öngyilkosok, hagyták el e miatt több, mint egy millióan az országot.Sok-sok család eddig megszerzett javait elkobozták. Mindez csak azért mert az egyik deviza a másikhoz képest ennyire megváltozik.

Ez egyszerű globális pénzügyi manipuláció. Semmi köze nincs a tényleges forrásokhoz, megtermelt javakhoz.

A példánkban bármelyik hitelintézetet írhattuk volna, mert a legtöbb BANK a fenti módszert alkalmazta a devizahitelesekkel szemben.

Ha e nemzeti tragédiát a NAV vagy a kormányzat nem fordítja vissza a nemzet érdekében, akkor nyugodtan állíthatjuk, hogy lassan becsukhatjuk a kapukat Magyarországon.

Ha a NAV ki tudná mutatni, hogy a banknál nem volt soha annyi deviza fedezet a magyarországi könyvelésében az adott napon, évben, mint amit éppen akkor kifizetett forintban, akkor ez eljárást von maga után, büntetést. Az embereknek és az államnak is csak bevétele lehetne az eljárásból, mindenki visszanyerné becsületét, tisztességesen megtermelt vagyonát, normális életkörülmények lennének az országban...és sorolhatnánk.

Ha a vezetőinket a háttérben megvették kilóra, akkor természetesen ennek a cikknek semmi értelme nem volt és a NAV pedig nyugodtan leveheti az "N" betűjét a nevéből!

Kapcsolódó blog bejegyzésünk:

A bankok tudták, hogy a devizahitelesek fizetésképtelenné válhatnak

Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 210 402 megtekintés

Videó: 45 315 853 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6347122

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh