Az idei Medvehagyma Fesztivál idején (2019. április 13-14.) immár egész Orfűn programokkal várják a látogatókat.

A rendezvény fő helyszíne továbbra is a Kemencés Udvar, azonban most már a Medvehagyma Ház, a Muskátli Vendéglő és az Orfűi Malmok is programokkal várják a látogatókat.
Jön a XVI. Medvehagyma Fesztivál!

2019. április 13-án és 14-én immáron 16. alkalommal kerül megrendezésre a nagy múlttal rendelkező Medvehagyma Fesztivál.  Az eddigi hagyományokat képviselve a kétnapos rendezvény során kóstolók, gasztronómiai-, zenés-, és gyermekprogramok várják a látogatókat a rendezvény fő helyszínén, a Kemencés Udvarban.

A tavalyi eseményhez hasonlóan a Medvehagyma Házban, Az Orfűi Malmoknál, az Orfűi Kézműves Egyesület által a Kézműves Udvarban is sok érdekes programon lehet részt venni. A Medvehagyma Házban workshopok, kóstolók, helyi termékekkel kapcsolatos előadások, gyermekjátszóház, majd este Medvehagyma Bál kerül megrendezésre.

Az Orfűi Malmoknál malomtúrákon, pólószitázáson, papírmerítésen, kenyérsütésen és egy szombat délutáni koncerten, a Kézműves Udvarban pedig kézműves foglalkozásokon lehet részt venni. A fesztivál ideje alatt, mindkét napra szerveznek medvehagymaszedő túrákat, gyermekeknek és családosoknak "Csámborgó" játékos kalandtúrákat.

Belépő árak: felnőtt 800,- Ft, nyugdíjas, gyermek: 500,- Ft.

Forrás: Programturizmus

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 097 625 megtekintés

Videó: 48 323 220 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923846

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh