A nyár első napját nem lehetne jobban kezdeni, mint főzéssel, zenés és táncos programokkal, valamint rengeteg humorral.

Június elsején rendezik meg az első hosszúhetényi főzőolimpiát a község sportpályáján, ahol különböző civil szervezetek mérhetik össze a gasztronómiai tudásukat. A versenyzők ételeit Kun Péter mesterszakács zsűrizi. Az eredményhirdetésen közreműködik a hetényi származású Schatzl Natalie az ÉRD Magyar Kupa bronzérmes női kézilabdacsapatának a játékosa. Akivel a rajongók és sportbarátok nagy örömére közönségtalálkozó is lesz a helyszínen.

A hagyományos talicskatoló versenyen túl, amire csapatban és egyéniben is lehet nevezni, a gyerekeknek rengeteg lehetőséget biztosítanak a szervezők a szórakozásra: lesz családi játszókert állat-show-val, mászófallal, gumivárral és mesesarokkal. A temérdek program között párhuzamosan karate bemutató, zenés és táncos produkciók lépnek a nagyszínpadra.

Miután mindenki kellően elfárad, a következő lépés, hogy a rekeszizmok is fáradjanak. Este fél nyolctól Magyarország egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, Beliczai Balázs gondoskodik a jó hangulatról. Az ingyenes programsorozatot végül, de nem utolsó sorban, eMBé, az ismert helyi rapper zárja majd rímekbe faragva, kilenc órától pedig retro discóba invitálják a vendégeket.

Forrás: Hosszúhetény Község Önkormányzata / hosszuheteny.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 67 429 219 megtekintés

Videó: 41 182 118 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6051973

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh