Szépül-épül a kökönyösi városrész, de a változások néha kellemetlenségekkel járnak a közlekedésben is. Októberben forgalomelterelésekre lehet számítani az érintett területen. A kivitelező az autósok türelmét kéri.

Komló Város Önkormányzata ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Petőfi tér és környezetének rehabilitációja kapcsán a Móricz Zsigmond utca és a volt Zója utca aszfaltozási munkái miatt várhatóan 2019.10.01. és 2019.10.03. között útlezárásra kerül sor. Ennek okán az érintett útszakaszon szükségessé válik mind a gépjármű, mind az autóbusz forgalom elterelése a mellékelt helyszínrajzok és leírás alapján.

2019. október 1. kedd 9:00 órától:

A Móricz Zsigmond utca Nagy László utca és Pécsi út közötti szakasza, valamint a Móricz Zsigmond utca (volt Zója utca), Nagy László utca és Mikszáth Kálmán utca közötti szakasza lezárásra kerül.

Komló Petőfi tér terelés

Ennek okán Kökönyös, Dávidföld, Körtvélyes és Sikonda városrész gépjárművel a Mikszáth Kálmán utcán keresztül (megfordított menetirány mellett) a Mecsekfalui út, Munkácsy Mihály utca irányában lesz megközelíthető. A belváros pedig a Mikszáth Kálmán utca déli szakaszán (volt Pásztó szolgáltató ház) keresztül lesz elérhető.

Az autóbusz forgalmat érintően 2019.10.01-én 9:00 órától a Körtvélyest és Sikondát érintő járatok a Mikszáth Kálmán utca két szakaszának érintésével fognak közlekedni, a dávidföldi autóbusz járatok pedig a Petőfi tér, Mikszáth Kálmán utca, Mecsekfalui út, Munkácsy Mihály utca, dávidföldi körforgalom, Széchenyi István utca, Gorkij utca, Nagy László utca útvonalon járnak majd. Ezért a Móricz Zsigmond utca 4-6. szám elött található buszmegálló ideiglenesen áthelyezésre kerül a Petőfi téren lévő regionális buszváróhoz. A Mikszáth Kálmán utca 1. szám elött található buszmegálló pedig ideiglenesen a Mikszáth Kálmán utca déli szakaszán kerül elhelyezésre.

2019. október 3. csütörtöktől:

A Móricz Zsigmond utca Nagy László utca és Pécsi út közötti szakaszának lezárása feloldásra kerül és ezzel egyidejűleg megtörténik a Móricz Zsigmond utca volt Zója utcai szakaszának és a Mikszáth Kálmán utcának lezárása.

Komló Petőfi tér terelés

Ennek okán Kökönyös, Dávidföld és Körtvélyes városrész gépjárművel már a Móricz Zsigmond utcán keresztül lesz elérhető, azonban a belváros Sikonda, Körtvélyes, Dávidföld irányából a Munkácsy Mihály, Széchenyi István, Gorkij illetve Móricz Zsigmond utcán keresztül lesz megközelíthető.

Az autóbusz forgalmat érintően 2019.10.03-án várhatóan üzemkezdettől a dávidföldi autóbuszjárat már a Móricz Zsigmond utcán keresztül fog közlekedni. A járat buszmegállói a Móricz Zsigmond utca 4-6. szám előtt és a Petőfi tér 1. szám mellett kerülnek ideiglenesen elhelyezésre. A Körtvélyes és Sikonda irányába közlekedő autóbuszjáratok a Móricz Zsigmond utca, dávidföldi körforgalom, Munkácsy Mihály utcán keresztül érik majd el célállomásaikat. Ugyan ezen járatok a Mecsekfalui út érintésével a Munkácsy Mihály illetve Móricz Zsigmond utcán keresztül fognak közlekedni a belváros felé.

Az időjárás következtében a fent megjelölt időpontokban változások lehetnek. Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 709 800 megtekintés

Videó: 48 923 004 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7026456

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh