Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű fesztivál szervezői egy "családias, időutazásra csábító" MiniFishinget tartanak a baranyai üdülőtelepülés kempingjében június 17. és 19. között - tájékoztatta Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-t.

A június 17. és 19. között zajló MiniFishing a sajtófőnök szerint egyfajta időutazást kínál, hiszen a rendezvény során "a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok".  

A családias kisfesztivál vendégeinek számát a szervezők háromezer főben korlátozzák, és a rendezvényen - életkortól függetlenül - kizárólag a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt.  

A MiniFishingen négy zenei helyszínen összesen negyvenöt produkciót nézhetnek meg az érdeklődők: fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert és a Kaukázus.  

A fesztivál részletes zenei programja a fishingonorfu.hu/minifishing oldalon tekinthető meg, arra limitált számban napijegyek és bérletek válthatók.  

A szervezők már korábban közölték, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált, azon pedig többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, és búcsúzik a Kistehén.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 136 453 megtekintés

Videó: 38 406 543 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5886270

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh