Augusztus 12–14. között kerül megrendezésre a Volt Van Lesz Rockfesztivál Komlón a Dirt Parkban.

Idén az ország legismertebb zenekarai is a vendégek között lesznek, mint például a Tankcsapda, Alvin és a Mókusok vagy a Moby Dick.

– Úgy gondolom, hogy a Volt Van Lesz csapata sokszor megmutatta már, hogy mennyire fontos Komló. Kevés rendezvény lesz a városban, és a járvány okozta szabályok miatt még kevesebben látogatják ezeket a rendezvényeket, így muszáj, hogy legyen olyan rendezvény, amely lehetővé teszi a város évfordulójának megünneplését. Készülünk pólókkal és egyéb repi cuccokkal, amelyek a 70 éves évforduló körül forognak, és nem véletlenül vannak a nagy fellépők sem – mondta el Ratkó Lajos a fesztivál főszervezője.

A beléptetésnél a jelenlegi jogszabályok alapján a védettségi igazolványok meglétét ellenőriznie kell a rendezőknek. Több helyre lesz kézfertőtlenítő kihelyezve a biztonság növelésének érdekében. Hogy ne legyen megkülönböztetés terveznek egy terasz részt, melyet az igazolvánnyal nem rendelkezők is látogathatnak. A szervezők remélik, hogy így sikerül mindenkinek egy kis fesztiválhangulatot teremteni.

Jegyeket online lehet vásárolni a tixa.hu weboldalon, de a helyszínen is kaphatóak lesznek korlátozott számban.

További információk az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 903 699 megtekintés

Videó: 49 074 292 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055647

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh