Újabb pályázaton nyert el támogatást a komlói Belső Tűz Egyesület, melyet a működésükkel kapcsolatos költségekre fordíthattak.

„Egyesületünk az idei évben is működtette tanoda programját, ahol hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek tanulmányi előmenetelét segítjük elő, valamint szabadidős, kulturális programokat biztosítunk számukra. Tanoda szolgáltatást 30 gyermek veszi igénybe. Tanodánk 17 éve működik. A programot a Belügyminisztérium támogatja és a szakmai támogatást a Társadalmi és Esélyegyenlőségi Főigazgatóság biztosítja.

EFOP-os pályázatunkat december 31-gyel zárjuk. Ez a projektünk 3,5 éves volt. Előadásokat tartottunk a cigány kultúráról, hagyományőrző előadásokat- zenei foglalkozásokat, hagyományőrző kézműves foglalkozásokat, Roma holokauszt megemlékezéseket, táncházakat tartottunk. Ez egy nyitottabb program volt, mint a tanoda projekt. A programokon bárki részt vehetett.

Ezekhez a programokhoz az anyagi fedezet megvolt, viszont az egyesület működtetéséhez 400.000 Ft-ot a Belügyminisztériumtól kaptunk a ROMA-NEMZ-CISZ-21-0060 azonosító számú projekt kapcsán. A támogatást az egyesület székhelyének működtetetésére, fenntartására, kommunikációs költségekre, és kapcsolattartásra fordítottuk. Köszönjük a támogatást a Belügyminisztériumnak és a szakmai támogatást a Társadalmi és Esélyegyenlőségi Főigazgatóságnak” – áll az egyesület közleményében.

Forrás: Belső Tűz Egyesület

A Belső Tűz Egyesület EFOP-os pályázatáról szóló rövidfilm

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 55 152 662 megtekintés

Videó: 32 712 588 megtekintés

Látogatók

Összesen5520995

Jelenleg az oldalon

12
Online

Interreg CE1013 REFREsh