További 100 dolgozó felvételét tervezi a jelenlegi 200 mellé a Főkefe Nonprofit Kft. Komlón.

A város önkormányzata kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a létszámbővítésre a megrendelések volumenének növekedése miatt nyílik lehetősége a főként megváltozott munkaképességűeket alkalmazó állami vállalatnak, amely ezzel együtt Komlón átáll a többműszakos termelésre. A Főkefe a létszámbővítés érdekében felvette a kapcsolatot a helyi munkaügyi kirendeltséggel és az önkormányzattal is - tették hozzá.

Az önkormányzat hangsúlyozta, a társaság szerepvállalása az átlagosnál nagyobb jelentőséggel bír a térségben, ahol rendkívül kevés a leszázalékoltak számára elérhető, részmunkaidős álláslehetőség. A cég mostani döntése jó hír, a bővítés megannyi komlói családnak jelent majd biztos havi jövedelmet - idézte a közlemény Polics Józsefet, Komló fideszes polgármesterét.

A Főkefe Nonprofit Kft. tavaly februárban jelentette be, hogy Komlón, az egykori Nagy László Gimnázium épületének földszintjén, alakította ki egyik termelési központját, ahol 200 alkalmazottal végeztet papíralapú irodaszergyártást és fóliacsomagolást.

Az országosan 80 fióktelepen mintegy négyezer embert foglalkoztató vállalat az üzem területének használatáért cserébe öt évre vállalta a létszám megtartását, és tervei szerint Komlón évi 250-300 millió forint értékben állít elő belföldön és külföldön egyaránt eladható termékeket.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 951 117 megtekintés

Videó: 49 100 255 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059068

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh