Nagy sikerű koncerttel ünnepelté az idősek világnapját szerda este Komlón. A Korda-házaspár nosztalgia-fellépésére minden helyi nyugdíjast meghívott az önkormányzat.

Közel ezren gyűltek össze a városi sportcsarnokban a Korda György-Balázs Klári házaspár fellépését megelőzően. A tömeg nem volt meglepetés a rendezőknek, az előzetes regisztráció alapján ugyanis egyértelműen látszott a nagy érdeklődés. A különleges nosztalgia-koncertet az önkormányzat szervezte és a komlói lakcímmel rendelkező nyugdíjasok ingyen vehettek rajt részt. A rendelkezésre álló helyek mindössze néhány nap alatt elfogytak, sőt, az esemény napján még pótszékeket is be kellett állítani.

Felvezetésként Hoppál Péter országgyűlési képviselő és Polics József polgármester mondtak rövid beszédet, hangsúlyozva az ünnep jelentőségét és az idősebb generációk meg-becsülésének és tiszteletének fontosságát.

Szerepük azonban ezzel nem ért végét, később gitár- és tánctudásukat is bizonyították a megjelentek általános meglepődésére.

A koncert előtt még színpadra lépett a Pöndöly hagyományőrző néptáncegyüttes, akik baranyai gyermekjátékokból összeállított műsorukat adták elő, majd következett az este fő attrakcióját jelentő koncert.

A szervező önkormányzat nevében az eseményt értékelő Polics József polgármester elégedett volt a sikerrel. – Célunk, hogy a következő esztendőkben is hasonló ajándékkal tudjuk meglepni a város időseit a világnap alkalmából.

Forrás: Komló Város Önkormányzata

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 897 596 megtekintés

Videó: 49 069 274 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055187

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh