Nagy érdeklődés kíséri a III. Harvia Saunabau versenysorozat magyarhertelendi döntőjét 2015. május 16-án.

Ki lesz az idei év szaunamester bajnoka profi és amatőr kategóriában? A vendégek szavazatai alapján dől el, hogy a négy profi és négy amatőr versenyző közül ki lesz a két nyertes.

A 2014-es év a Hertelendi Termálfürdőnek nagy sikert hozott, mert a házigazda szaunamester csapat mindkét kategóriában győzedelmeskedett. Fáskerti Rita az év profi bajnoka nemzetközi versenyeken is részt vett és a 2014-es Szaunamester Világbajnokság páros kategóriában 2. helyezést ért el. A tavalyi amatőr bajnokunk Bagó Gábor idén a profik között szerepel a döntőben. Gábor mellett ebben a kategóriában még két hertelendi szaunamester Papp Fédra és Farkas Evelin is kvalifikáltatta magát és a Debreceni Sauna Team –ből Végh Tímea alkotják a döntő négyest.

A Hertelendi Termálfürdő szaunaparkja évek óta a legnépszerűbb helyszín a szaunamester bajnokságok lebonyolításában, mind a szaunamesterek, mind a szaunázó vendége körében. Ezt alátámasztja Verebi Zoltán a Magyar Wellness és Szaunaklub vezetője is: „Magyarhertelend a magyar szaunakultúra bölcsőjévé vált”.

Már a döntő előestéjén, pénteken (május 15.) 20:00-tól a fürdő szaunaparkjában Magyarország népszerű szaunamesterei tartanak szaunafelöntéseket. A versenyprogramok szombaton 11.00-tól kezdődnek. Eredményhirdetés 18:00-kor. Jó idő esetén szombat este 20:00-tól nyárnyitó esti fürdő a kültéri medencéknél színes programokkal.

Forrás, fotók: Magyarhertelend Termálfürdő

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 879 559 megtekintés

Videó: 49 058 455 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7053683

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh