A Rókaűzők váltóverseny talán az ország egyik leghangulatosabb csapatversenye, ahol a 12 főből álló csapatok mérhetik össze gyorsaságukat a Kaposvár és Pécs közötti 86 kilométeres szakaszon. A versenyen a DÖKE - tagok több csapatban is fellelhetőek voltak, s a DÖKE Farkasok és Farkatlanok csapata megnyerte az amatőr futóklubok kategóriát.

A komlói DÖKÉS futók ismét remekeltek. A Farkasok és Farkatlanok néven futó, 12 főből álló váltó a Kaposvár-Pécs (86 km) "Rókaűző" versenyen az amatőr futóklubok kategóriájában abszolút 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: (futósorrendben) Dér Andrea, Csörnyei Csaba, Kiss Sándor, Tasnádi Tas, Petre Gábor, Balogh Bettina, Tóth Gábor,Hakszer Erika, Kovács Zsolt, Ignácz Vendel, Csörnyei Csabáné, Bátai Réka.

A nagyságrendileg dupla-maratoni távot a DÖKE - csapat 6 óra 9 perc és 54 másodperc alatt teljesítette. A csapat ezzel már sorozatban harmadszorra bizonyult a legjobbnak, s bízunk benne, hogy még éveken keresztül lesz folytatása ennek a sikerszériának!

2015. október 11-én került megrendezésre a 30. Spar Budapest Maraton. Ezúttal a két naposra nőtt futófesztiválra több mint huszonhétezer nevezés érkezett. Természetesen DÖKÉ-sek is indultak.

Egyéniben Bognár László 42 km - en 3:35'17" alatt, Zsálig Ákos 10 km-en 58'19" alatt teljesített.

A női váltóban a DÖKE csapata Hakszer Erika és Csörnyei Csabáné Nelly két pécsi "légióssal" – Dér Andi és Fodor Gyöngyi - egészült ki és remek 3:02'-es eredménnyel a 134 női csapatból az abszolút női 4. helyezést érték el. Külön öröm, hogy ezzel a "Rettenthetetlen DÖKE Félmaratonos Csajok" váltó a szervezői csapat kategóriában aranyérmes lett.

Forrás, fotók: DÖKE

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 062 485 megtekintés

Videó: 48 282 988 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919083

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh