Izgalmas játékra hívja a városlakókat a Tisztelet Komlónak Egyesület. Egy folyamatos városi eseményt indít Kispál László és egyesülete: szeretnék megtalálni a városunkban élő legeket.

Télen sem ülnek tétlenül a Tisztelet Komlónak Egyesület tagjai. Egy olyan kezdeményezésnek lehetünk részesei, melyhez bárki csatlakozhat, ha valami különlegességet tud felmutatni. Keresik Komló legjeit.

A lényeg az, hogy mérhető, objektív tulajdonságokkal, képességekkel rendelkező személyek jelentkezzenek a felhívásra. Szeretnék megtalálni többek között a legmagasabb, a legidősebb embert. De jelentkezzen a legtöbb szakmával, számos nyelvvizsgával rendelkező személy is.

Keresik a már állandó , változatlan legeket is: a legtöbb szenet termelő brigádot, Komló életében a legnépesebb évet, a legtöbb születést… A lehetőségek szinte végtelenek.

A legekről nyilvántartást is vezetnének és idővel szeretnék országos szinten is megismertetni városunk legjobbjait.

Jelentkezni egy nyomtatvány kitöltésével lehet, melyet a Városház tér 4. számú Tisztelet Komlónak Egyesület irodájában lehet kapni, illetve leadni.

Kispál László reméli, a komlóiakban van játékos kedv, segítenek felkutatni, nyilvánosság elé tárni a legeket. Számít arra, hogy fogékony lesz a város lakossága a felhívásukra és jövő év végén sajtónyilvánosság előtt is megszólaltathatják a jelentkezőket.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 899 184 megtekintés

Videó: 49 071 140 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055359

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh