A Komlói Bányász szurkolói, Labdarúgó és Kézilabda csapat március 19-én gyűjtést szervezett a Komlói Állatvédő Egyesület részére. Az adományokat a Sport 36-Komló - Pler mérkőzés előtt és közben a Sportközpontban kihelyezett urnába lehetett bedobni. A mérkőzés félidejében került sor az egyesület részére az adományok átadására.

Az adománygyűjtő felhívásban eredetileg csupán száz forint adományozásra kérték fel a szurkoló állatbarátokat. A több mint hetvenezer forint végösszeg minden várakozást felülmúlt. Igazán nagylelkűen segítettek a jóérzésű emberek!

Ács Péter szervezte és koordinálta az egy héten át tartó adománygyűjtést. Köszönet jár a csapatok és a szurkolók munkájáért, összefogásáért, a nagylelkű felajánlásokért, melynek eredményeképpen majdnem 73.000 forint gyűlt össze a Komlói Állatvédő Egyesület javára.

Jó látni hogy egy nemes cél érdekében az emberek milyen összefogásra, összetartásra képesek.

Az elárvult állatok mentése, segítése közös ügyünk, hiszen csak mi tudunk segíteni rajtuk. Az egyesületnek nincs állandó anyagi forrása, csupán a jóérzésű emberek támogatására számíthatnak. Idén először vehetik igénybe a felajánlott adók egy százalékát, remélhetőleg ezentúl ez is jelent némi bevételt.

Az állatvédők elmondása szerint egyre több kidobott, éhező állatnak van szüksége segítségre. Sokan nem vállalják kedvencük oltásaival, chip beültetésével járó költségeit. Hálás köszönet a jótékonykodó sportolóknak, szurkolóknak a támogatásért!

A Komlói Állatvédő Egyesület adószáma: 18408128-1-02

Fotók: Komlói Állatvédő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 755 069 megtekintés

Videó: 48 954 090 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032287

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh