A Belső Értékeinket Kibontakoztató Egyesület újabb önismereti kurzust tart Komlón az Egészségfejlesztési Irodában a Városház tér 18 szám alatt. Az Árkád sor galériáján várnak minden érdeklődőt, akinek fontos saját maga és mások motivációjának megismerése.

A rohanó hétköznapokban nem ér rá a dolgozó ember saját magával foglalkozni. Sokan szeretnének másképp élni, mással foglalkozni, más emberek lenni. Az ilyen foglalkozáson elindulhatunk az önismeret útján, közelebb kerülhetünk a változáshoz.

A Nem tudok más lenni? című esemény május 21-én, szombaton 9.00 órától kerül megrendezésre, a képzés körülbelül 14.00 óráig tart.

"Az öntisztelet nem vadászható, nem vásárolható, és nem adható el. Akkor kapjuk meg, amikor önmagunk magányában, a csendes percekben, a nyugalomban, egyszer csak felismerjük a jót, amit tettünk, a gyönyörűt, amit szolgáltunk, és azt az igazságot, amit kimondtunk."

Whitney Griswold idézetével várnak a szakemberek mindenkit szeretettel.

A tréninget a B.É.K.E. ( Belső Értékeinket Kibontakoztató Egyesület) trénerei, Fried Zsófia, Gerstné Kéri Ibolya, Horváth Andrea, Siroki Edit tartják.

Előzetesen csütörtökön délig lehetett jelezni a részvételi szándékot, de bízunk benne, hogy aki szeretne részt venni a foglalkozáson, még belefér a létszámba.

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy

mobil: 06-30/421-99-67 (Gerstné Kéri Ibolya), vagy

vezetékes: 06-72/497-917 (Horváth Andrea)

Forrás: Egészségfejlesztési Iroda, Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 387 603 megtekintés

Videó: 45 460 317 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6384098

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh