Két, egymásra épülő fejlesztési program munkálatai értek véget, melyek eredményeképp megújult a Bányász és Vájáriskola utca, a volt SZTK épület előtti útszakasz és a körtvélyesi buszforduló.

Az SZTK épület előtt, valamint a Vájáriskola és Bányász utcákban a munkálatok tavaly kezdődtek. A Start közmunkaprogram keretein belül dolgoztak a kivitelezést végző szakemberek, akik felújították a parkolót, a járdát, a területeken található támfalakat, valamint a korábban problémásnak ítélt csapadékvíz elvezetés sem jelent már gondot az érintett szakaszokon.

Az alapozó munkálatok után, egy Belügyminisztériumi pályázatnak köszönhetően az útburkolat aszfaltozása is megtörtént a Start közmunkaprogram által érintett szakaszokon, valamint a körtvélyesi buszfordulóban. Az önkormányzati és állami támogatásnak köszönhetően a felújításra szoruló útburkolatok cseréjére mintegy 20 millió forintos keret állt rendelkezésre.

Polics József polgármester hangsúlyozta a komlói közmunka program jelentőségét a pályázati források kiaknázása kapcsán: „Ahhoz, hogy a várost megújíthassuk, folyamatosan több oldalról kell forrásokat bevonnunk. A jelenlegi pályázaton sem szerepelhettünk volna sikeresen a közmunka program nélkül, mely megelőzte és előkészítette a munkálatokat.”

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 851 578 megtekintés

Videó: 49 032 782 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7047226

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh