Az ópusztaszeri Csillagösvény Élménypark pályázatot hirdetett, melynek fődíja egy ingyenes osztálykirándulás. A komlói iskola a megadott határidőn belül elküldte fotóját, ám azt késve kapták meg.

Segítsük gyerekeinket egy like-kal a Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark facebook oldalán.

A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, busszal, vonattal megközelíthető.

A pályázó iskolák képeit közzétették Facebook oldalukon, ahol szavazni lehet a legszimpatikusabb osztályra! A legtöbb like-ot begyűjtő osztály nyereménye belépőjegy a Csillagösvénybe, amely az idén vagy jövőre váltható be.

A pályázati határidő előtt küldte meg fotóját a komlói Kenderföld-Somági Általános Iskola 5.b osztálya, de azt csak késve kapták meg, így most pótlólag közzétették, ők a 15. pályázó osztály. A like-gyűjtési határidő változatlanul október 13. csütörtök 20 óra.

A komlói iskola bemutatkozása: A Kenderföld-Somági Általános Iskola 5.b osztályos tanulói vagyunk Komlóról. Mi ezzel a körképpel neveztünk a versenybe. Komló bányászváros volt. Sok helyen őrizzük a régmúlt emlékeit lakóvárosunkban. Így hát úgy döntöttünk, kiválasztjuk azokat az emlékhelyeket, tipikus komlói épületeket, szobrokat és a címert, melyek meghatározták, meghatározzák városunk életét és egy hatalmas körképet alkotunk. Így a sok kicsiből lesz egy nagy. Szeretjük városunkat és büszkék vagyunk múltjára.

Ide kattintva lehet elérni az oldalt: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 753 473 megtekintés

Videó: 48 953 252 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032191

Jelenleg az oldalon

12
Online

Interreg CE1013 REFREsh