December közepéig várják az újabb munkára jelentkezőket a komlói büntetés-végrehajtási intézetbe. A Városházán októberben kezdte meg működését a toborzó iroda. Kétszázötven fő dolgozhat a másfél év múlva megnyíló komlói börtönben. Felügyelő, reintegrációs tiszt, karbantartó, adminisztratív dolgozó és egyéb munkakörökbe várják a jelentkezőket.

Még tart a toborzás a rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai közé. A felvételi a beosztásnak megfelelően szigorú szabályok szerint történik, de magasabb erkölcsi és anyagi megbecsüléssel jár. Aki a felvételi eljáráson alkalmasnak bizonyul, már az idei év decemberétől megkezdheti a szolgálatba lépés előtti szakmai képzést.

A legfontosabb feltételek, amelyeknek minden jelentkezőnek meg kell felelnie:

- magyar állampolgárság és állandó belföldi lakhely

- betöltött 18. életév

- érettségi, tiszti beosztásra jelentkezőknél felsőfokú végzettség

- büntetlen előélet

- egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

A fizikai alkalmassági vizsgálat során öt kötelező mozgáselemet - fekvőtámasz, felülés, ingafutás, helyből távolugrás, 2000 méteres síkfutás - kell a jelentkezőknek meghatározott szinten teljesíteniük. A követelmények korcsoportonként és beosztásonként vannak megállapítva, a legmagasabb elvárásoknak a 29 év alattiaknak kell megfelelniük.

A pályázóknak egy csaknem hét hónapos tanfolyamon is részt kell venniük. A hétfőtől péntekig tartó bentlakásos képzésre a büntetés-végrehajtás térítésmentes szállást és kedvezményes étkezést biztosít.

A munkakörnek megfelelően a pályázók kiemelt fizetésre számíthatnak. Tiszthelyettesek esetén a kezdő bér minimum havi 220 ezer forint, tiszteknél pedig havi 330 ezer forint, melyet évi 200 ezer forint értékű cafeteria egészít ki.

Az állományba felvett dolgozókat versenyképes kereset, lakástámogatás, cafeteria juttatás, utazási kedvezmény, mobilflotta-használat, kedvezményes üdülési lehetőség várja.

Jelentkezési lapokat, önéletrajzokat az alábbi címre várják: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó reklámfilmünk: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 714 169 megtekintés

Videó: 48 926 531 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7027307

Jelenleg az oldalon

13
Online

Interreg CE1013 REFREsh