2017. január 7-én, szombaton a kisgyerekes szülők találkozója lesz Komlón a Városi Sportközpontban. Az Eszperantó tér 1. szám alatt Újévi Játszóház várja a gyerekeket számos légvárral, óriáscsúszdával és változatos programokkal. Komlón jól indul az év a kicsik számára, senki nem fog unatkozni.

A küzdőtéren 1000 m2-en számos légvár, óriáscsúszda, ugrálóvár, felfújt focipálya, akadálypályás ugráló, elkülönített babasarok lesz berendezve a kicsiknek. Szeretettel várják a gyerekeket 1-12 éves korig. Az arcfestést, kézműves foglalkozást, homokkép készítést, lufihajtogatást nem tartalmazza a belépő ára.

Gyermekjegy:1800 Ft/ turnus (2 óra) Kísérőjegy: 400 Ft.

Turnusok:

13:30-15:30 óráig
16:00-18:00 óráig.

Hasznos tanácsok a szülőknek:

- a játszóházba érdemes vastag zoknit hozni, mivel a gyerekek cipő nélkül szaladgálnak, ugrálnak (váltócipőben nem tudnak csúszni)
- a szülők lábzsákot kapnak de körömcipő ellen nem véd, kérjük azt mellőzni vagy le is vehetik az utcai cipőt, akár hozhatnak sportcipőt, váltócipőt.
- célszerű a gyerkőcnek papucsot hozni ha ki kell menni a mosdóba
- a hosszú ujjú vékony felső a tuti befutó a csúszdán és akkor marad bőr a gyerek könyökén (sebtapasz bekészítve a pénztárnál)
- váltóruha ajánlatos mert meglehetősen kiizzadnak
- praktikus magunkra akasztható kis táskát, oldaltáskát, kis hátizsákot hozni amiben az értékeket (kocsikulcs, pénz, telefon) belefér és tudjuk magunkkal vinni miközben loholunk csemeténk után
- túlélőkészlet jöhet (innivalót, kis rágcsát lehet hozni és a lelátón elfogyasztani) ha otthon maradt, a helyszínen lehet kapni
- hajszárítót lehet kérni, de azért a sapka otthon ne maradjon.

Forrás, fotók: Légvárvilág Játszóház

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 840 471 megtekintés

Videó: 49 017 032 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7042777

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh