A Magyar Vöröskereszt helyi szervezete nagyszabású műsorral egybekötött délutánján, ünnepélyes keretek között köszöntötte a komlói kistérség rendszeres véradóit.

A rendezvényt megtisztelte Szűcs Edit, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének igazgatója és dr. Szabó Zsuzsanna, a Pécsi Regionális Vérellátó Központ igazgató főorvosa.

A szakemberek elégedettségüket fejezték ki a komlói véradóbázissal kapcsolatban: “Ez egy igazi véradócsalád, ahol látszik, hogy megbecsülik a véradókat.” – fogalmaztak beszédükben. Nagyon fontos – tették hozzá -, hogy ezt a társadalom iránt érzékenységet, gondoskodást átadják a környezetüknek is, hogy minél több a fiatal érezze úgy, hogy csatlakozik a véradók táborához.

Hinterszerné Nagy Ágnes, a komlói szervezet vezetője elmondta, hogy az ünnepi rendezvénnyel szerették volna kifejezni a köszönetet, amivel tartoznak a véradóknak. Ezen felül nagyon fontos megköszönni a középiskolák vezetőinek azt, hogy lehetővé teszik az egészségnapjaikon, hogy a 18 évet betöltők közül többen is állandó véradókká válhassak. Várjuk a fiatalokat, nagyon nagy szükség van rájuk, hiszen öregedő a lakosságunk – zárta gondolatait Hinterszerné Nagy Ágnes.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 227 785 megtekintés

Videó: 45 346 797 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6351794

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh