Fekete Nándor orgonaművész fotóvetítéssel egybekötött összművészeti látványkoncertje csendül fel a Színházban az adventi időszak megnyitójaként.

November 29-én, szerdán 18.00 órai kezdettel ad hangversenyt Fekete Nándor többszörösen Nívó-díjazott, kiváló minősítésű zeneakadémiai diplomát szerzett orgonaművész a Komlói Színház- és Hangversenyteremben Európa legmodernebb koncertorgonáján. Jegyár 1000 Ft. Jegyek kaphatók a Színház és- Hangversenyterem jegypénztárában hétfőtől-csütörtökig 11.30-16.00 óráig, valamint pénteken 11.30-13-30-ig. Hanglemezek a helyszínen 2000 forintért vásárolhatóak.

Íme a művész hitvallása: Úgy gondolom, estjeim töretlen sikere abban rejlik, hogy alkalmazkodtam a 21. századi ember igényeihez, amely 4 összetevőből áll: hangzás, látvány, családias hangulat, ráismerés öröme. A tisztelt érdeklődők nem csak egy teljes teret betöltő hiteles hangzásban részesülnek a katedrális hangsugárzók által (templom, terem, szabadtér stb.), hanem látványban is, mivel a közönség elé helyezem el Európa legmodernebb szállítható hangversenyorgonájának a játszóasztalát. Ennek köszönhetően látják a kéz-, és lábjátékom, amely még a gyerekeknek is izgalmas. Ebből kifolyólag, a hallgatóság sorai közt sétálva, érdekes felvezetőkkel műsorvezetőként tovább színesítem az estet, ráadásul a ráismerés örömét is megkapják a világklasszisokból álló műsor által.

Ízelítő Fekete Nándor műsorából:  adventre hangolva

Forrás, fotók: Fekete Nándor

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 855 575 megtekintés

Videó: 49 036 640 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7048418

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh