A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

Az idei Házasság Hete országos eseménysorozat komlói eseménye. Az előadás címe Koncz Zsuzsa egyik dalának címe nyomán "Hogy mondjam el neked?" – Kommunikáció és közösség a házasságban.

Beke László, baptista lelkész, pszichológus és felesége Betty, lesz a vendég. Előadóink 12 éve végeznek család-és házassággondozást, László jelenleg a Bajai Baptista Gyülekezet ügyintéző lelkipásztora és tanárként dolgozik a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnáziumban. Betty szociális munkás és mentálhigiénés szakember.

Minden érdeklődőt, házasokat és házasságra készülőket sok szeretettel várnak az előadók. Helyszín: Komló, Közösségek Háza (48-as tér). Időpont: 2018. február 17. (szombat) 16.00 óra.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 860 896 megtekintés

Videó: 49 043 653 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7050478

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh