A régió legmodernebb, legjobban felszerelt iskolája lesz a komlói Kodály, közel 2 milliárd forint ráfordítással. A város nagy hírű iskolája teljesen megújul, de egyvalami nem változik: a gyerekek szeretete.

A régió legmodernebb és legjobban felszerelt iskolája lesz a komlói Kodály, a tulajdonos ugyanis közel 2 milliárd forintot költ a nagy hírű iskolára.

Április 12-13-án, reggel 8 órától általános iskolai beiratkozás lesz a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskolában és Óvodában, ennek kapcsán beszélgettünk az intézmény igazgatójával, mire is számíthatnak a szülők, na és persze a gyerekek.

Nálunk a gyerekek a legfontosabbak, és a szeretet. Szeretve tanítjuk és képezzük őket, válogatott és felkészült pedagógusokkal, akiknek ez hivatás és nem munka – mondja Ormándlaky Dalma. Az intézmény igazgatója hozzátette, hamarosan elkészül az iskola átépítése és teljes felújítása, ez év végéig végeznek mindennel, jövő tavaszig pedig a parkosítás is megtörténik.

A lehető legújabb és legmodernebb eszközökön tanulhatnak a gyerekek, úgy gondolom, ez komoly előny lehet a többi iskolával szemben. Mi abban hiszünk, hogy a legkorszerűbb tudást adjuk át nekik, de úgy, hogy maguk is szeressenek tanulni, ne teher legyen számukra a mindennapi iskola – hangsúlyozza az igazgató, aki szerint olyan biztos és szeretetteljes lelki hátteret is nyújtanak a diákoknak, ami képessé teszi őket a világban való eligazodásra, a későbbi szabad választásaik során a jó döntéshozatalra, ez segít abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott emberekké váljanak. – Fenntartói támogatással iskolabuszt indítunk, hogy a Komló környékén élő családok számára is elérhető legyen iskolánk – tette hozzá az igazgató.

Forrás: Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 072 646 megtekintés

Videó: 48 300 889 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920795

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh