A Hétdomb Természetbarát Egyesület a 2017–2018-as tanévre is pályázatot ír ki a 2009-ben alapított – Horváth Zoltán Emlékdíj a „Csírázó” Komlói Tehetségekért – cím elnyerésére.

A díj alapításának előélete:

A Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete és a Hétdomb Természetbarát Egyesület emlékdíjat alapított a végzős nyolcadikos – „csírázó” komlói tehetségek – felkutatása és segítése érdekében, melyet a Hétdomb Természetbarát Egyesület idén 9. alkalommal hirdet meg.

A díj alapításának céljai:

1.    A díjjal emléket állítunk a 2009-ben fiatalon elhunyt – a tanulásban és az élet több területén tehetségesnek bizonyuló és sikeresnek ígérkező – Horváth Zoltánnak, aki egy leküzdhetetlen betegség miatt nem valósíthatta meg álmait.
2.    Felkutatni és elismerni azokat a fiatalokat, akikben jelentkeznek a (lehetőleg sokrétű) tehetség, az igazi sikerhez szükséges emberség csírái. Számukra is visszaigazolást adjunk arról, hogy jó úton haladnak.
3.    A díjjal elnyerhető – az adott anyagi lehetőségeinkhez mért – támogatással kívánjunk segíteni a díjazott további tanulásához szükséges könyvek, jegyzetek, technikai eszközök... beszerzését.

A díj elnyerésének módja:

A díj elnyerésére évente pályázatot hirdetünk meg. A kiírásnak megfelelő módon, a beadási határidőig elkészített és eljuttatott pályázattal nyílik lehetősége egy végzős komlói általános iskolásnak az elismerés megszerzésére.

A pályázat értékelése:

A határidőig beérkezett pályázatokat háromtagú pártatlan, szakmai zsűri értékeli.

Az emlékdíj átadása:

A pályázat győztese a díjat és az adott lehetőségekhez mért anyagi támogatást minden évben a ballagási ünnepségen veheti át.

A pályázat beadási határideje: 2018. június 01. 18.00 óra (A KH-ba való beérkezés határideje!)

Késve leadott pályázatot nem áll módunkban elfogadni!
Módja: A Pályázati I. és II. adatlap kitöltésével.
Letölthető: csirazoemlekdij
Érvényes: A 3 - 3 példányban kitöltött (olvasható) és aláírt, a Közösségek Házába beadási határidőig megérkezett pályázatok vesznek részt a bírálatban. A borítékra kérem írják rá: "csírázó komlói tehetség" és a címzett: Hétdomb Természetbarát Egyesület, Őri Zsuzsanna.

Horváth Zoltán
(1987 – 2009)
Született: 1987. április 1. Komló
Iskolái: Felsőszilvási Általános Iskola; Leőwey Klára Gimnázium, Pécs; Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos szak
Tanulmányi versenyek: A legtöbb általános iskolai versenyen indult, főleg kémiából ért el szép eredményeket: hetedikesként Hevesy György országos kémia verseny megyei 1. helyezett (akkor még nem jutott be eredményével az országos fordulóba), majd nyolcadikos korában megint 1. helyezett, ekkor (2001) országos 11. lett holtversenyben. Középiskolában már fizikaversenyeken is részt vett. 2000/01 tanév: Irinyi János országos 9.; Curie környezetvédelmi verseny regionális döntő; 2001/02 tanév: Irinyi János országos 8.; Megyei Diákolimpia tollaslabdában 4.; 2002/03 tanév:Kémia OKTV 2. fordulóba jutás; 2003/04-es tanév: kémia OKTV 2. fordulóba jutás, Leőwey Klára Közösségéért Díj
Hobbi: zenélés, versírás, természetjárás
Terve/célja: Jó orvos akart lenni!

Forrás: Hétdomb Természetbarát Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 069 171 megtekintés

Videó: 48 296 441 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920323

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh