Sok éves hagyományt követve Szolnokon rendezték meg a legfiatalabb párbajtőrözők vidék bajnokságát, ahol a Villa Complov SC öt vívóval képviseltette magát.

Az újonc (U14) korosztályban a lányok 38 fős mezőnyében a 23. helyen végzett Gasparik Viktória, míg a fiúknál 36 fő közül lett 17. Végh Marcell (a képen háttal).

Gasparik kettő, Végh három győzelemmel került tovább a csoportból, azonban a 32-es táblán mindketten alulmaradtak ellenfelükkel szemben.

A serdülő (U15) korosztályú fiúk versenyében Rózsa Richárd két asszót nyert a csoportkörben, majd vereséget szenvedett a 32-es táblán, így a 24. helyen zárt a 36 fős viadalon.

A két komlói leány induló, Soós Réka és Gál Hanna egy-egy győzelmet szereztek a körben, így a 33., illetve a 34. helyet szerezték meg a 41 fős mezőnyben.

Tapasztalatszerzés a nagyobbak között

A komlói párbajtőrözők is részt vettek a kadét (U17) országos csapatbajnokságokon, a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban.

Mivel az összesen hét indulóból mindössze egy kadét korosztályú volt a Villa Complov SC vívói közül, a többiek egy illetve két korcsoporttal fiatalabbként versenyeztek fel, az indulás célja a tapasztalatszerzés volt.

A csapatok rangsorolása a korábbi egyéni verseny eredményei alapján történt, így a fiúk (a képen balról: Rózsa Richárd, Winkler Bendegúz, Végh Marcell, Szabó Benedek) a 28. helyről indultak a 29 csapatból álló mezőnyben.

A 32-es táblán a 6. helyen rangsorolt OMS-Tata gárdájával kerültek szembe, akiktől 45-18 arányú vereséget szenvedtek, így a végső sorrendben sem változott a helyezés.

A lányok (a képen balról: Soós Réka, Gál Hanna, Gasparik Viktória) nem indultak egyéniben, így az utolsó helyen kerültek a rangsorba. Ez így maradt a végén is, mivel a 32 között a PTE-PEAC együttesével szemben alulmaradtak, 45-15 arányban, így a 24. helyen fejezték be a versenyt.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 082 260 megtekintés

Videó: 48 312 569 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6922435

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh