A múlt heti bajnoki ezüstérem után kupagyőzelemmel zárta a szezon a Komlói Bányász SK 2002. után születettekből álló U11 korosztályú csapata. A Budaörsön megrendezett VI. PURECO-LIVER Kupa nemzetközi labdarúgó tornán nem találtak legyőzőre a komlóiak.

A hétvégén került megrendezésre a budaörsi sportkomplexumban a VI. PURECO-LIVER Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna, ahol 5 korosztály 60 csapata versengett a végső sikerért. A Komló Bányászt a 2003. és a 2002. év után születettek képviselték. Előbbiek 10. helyen zártak, míg Schuszter Roland együttese 12 csapat közül öt győzelemmel, veretlenül szerezte meg az első helyet.

Eredmények:

Komlói BSK – Őrbottyáni SE 4-1

Komlói BSK – BVSC 7-1

Komlói BSK – Liver FC-Budaörs 4-1

Komlói BSK – PVSK 2-0

Döntőben:

Komlói BSK – Mészöly Focisuli Budapest 5-1

Végeredmény:

1. Komló Bányász SK

2. Mészöly Focisuli Budapest

3. PVSK

4. Pilisvörösvári Focisuli

5. BVSC

6. Liver FC-Budaörs

A torna gólkirálya Schuszter Ronald lett 10 góllal, aki ebből a döntőben ötöt szerzett.

A csapat tagjai:

Mathesz Kornél, Nyers Balázs kapusok, Kaluzsa Kevin, Szigeti Bálint, Hohmann Gábor, Schuszter Ronald, Adonyi Áron, Komáromi Dominik, Mauks Dominik, Orsós Máté, Turner András, Tamás Bálint. Edző: Schuszter Roland, Csapatvezető: Szigeti Szabolcs.

Szigeti Szabolcs csapatvezető: Nagyszerű érzés volt a komlóinak lenni Budaörsön. 12 csiszolatlan gyémántot láttam kék-fehér mezben. Vigyázzunk az értékeinkre! Köszönet Schuszter Roland edzőnek, és a csapatot elkísérő szülőknek!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 075 653 megtekintés

Videó: 48 304 456 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921218

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh