Nem játszott jól a Mezőkövesd ellen a Sport 36 – Komló kézilabdacsapata. Enyhe kifejezéssel így összegezhetjük a meccset. Djurkovics vezetőedző különösen a védekezéssel volt elégedetlen.

A PLER elleni mérkőzésen jó formában voltak a fiúk. Három egymást követő győzelem után azonban mintha nem is ugyanaz az együttes játszott volna.

Az első félidő hat gól hátránnyal zárult és a következő sem sikerült jobban. A Mezőkövesd elhúzott, a végeredmény 35 – 24 lett.

Nem értem, mi történik, miért nincs önbizalma a játékosoknak – összegezte a mérkőzést a vezetőedző. Amikor jól megy a szekér, jön egy hullámvölgy. Djurkovics szerint jó, összeszokott a csapata. Bármelyik mérkőzés első 15 perce remekül sikerül, a Sport 36 küzd, támad.

A következő megmérettetés pénteken lesz. Az ellenfél az Eger, új csapat az NB I.-ben. A fiatal együttes ellen mindenképpen nyerni kell!

Djurkovics örömmel üdvözölte, hogy a tavalyi év legeredményesebb játékosa, Semikov Gyöngyösről visszatért a Komlóhoz. Gyöngyösön a játékosnak nem voltak kapcsolatai, nehéz volt számára a három hónap távollét. Ratko Djurkovics jobb oldalra sorolja Semikovot, akitől több gólt remél. Az edző bízik benne, hogy pár meccs után Semikov igazán megmutatja magát.

Kézilabda NB I. 9. forduló:

Mezőkövesdi KC – SPORT36 - Komló 35-24 (15-9)

Mezőkövesd V: Bán, Szloska

KOMLÓ: Granic – Sanad 5, Kordic , Sunajko 2, Marcsek 3, Jerkovic, Markovic 5

Csere: Selymes (k), Semikov 4, Sebestyén 5, Oszlár, Hoffmann 1, Szögi, Nakhayenka

Fotó: Kézilabda Szakosztály Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 636 205 megtekintés

Videó: 48 833 296 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7010894

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh