Tavasszal az egész környéket betöltötte a friss motorzúgás, Baranya igazi motoros paradicsom a szerpentinekkel tagolt Mecsekben. Ezen a hétvégén világszínvonalú pályán mérhetik össze tudásukat a jelentkezők Mecsekjánosiban (Komló Batthyány u. 9.) a Dirtpark Mx versenyen.

Az esemény különlegessége, hogy a hazai és külföldi versenyzők mellett részt vesz rajta a Magyar Motorsport Szövetség által az Év Sportolójának megválasztott komlói Molnár Alexandra is. Szandra az Európa Kupán kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Közelebbi célja az ötfordulós Magyar Női Bajnokságon részt venni.

Szurkolóként is érdemes ellátogatni az eseményre, ugyanis nézőként díjtalanul élvezhetjük a dübörgést, zene, büfé, ismerős arcok mind a program kellékei lesznek.

Remélhetőleg a szervezők hagyományt teremtenek az első, több kategóriás motorversennyel. Jó korán indul a június 4., ugyanis reggel 7.00 órakor kezdődik a nevezés a futamokra. Az előnevezés a Dirtpark oldalán található regisztráció fül alatt a "Pályahasználat"-nál történik, így erre a helyszínen már nem lesz szükség. Ez természetesen semmilyen kötelezettséget nem von maga után, az előnevezők csupán megtalálhatóak lesznek a rendszerben, így a verseny napján a regisztráció is lerövidül.

Van lehetőség több kategóriába is nevezni, viszont értelemszerűen mindenki az erősebb kategóriában lesz díjazva. Mivel ez egy regisztrált verseny, így mért edzés nem lesz, mindenki egységesen 15 percet vehet igénybe a pálya megismeréséhez. Hobby, haladó, lady, és profi kategóriákba géposztálytól függetlenül lehet nevezni.

Nevezés: Június 4-én 7.00 órától. Nevezési díj: 6.000Ft.
Kategóriák: 50 ccm, 65 ccm, 85 ccm, Lady, Hobby, Haladó, Profi.

Forrás: Dirtpark

Fotók: Molnár Alexandra és Dirtpark

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 088 045 megtekintés

Videó: 48 317 520 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923245

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh