Az egész világon egyre több a földrengés, vulkánkitörés. Most akkor vége a világnak?

Egyre több forrásból különféle verziók olvashatók arról, hogy 2012 táján valami történik a Földön. Valami olyan, ami kihatással lesz mindannyiunkra, akik most itt élünk. A vélemények egyik véglete a Föld és lakói teljes pusztulásának a víziója, a másik valamiféle felemelkedése, mennybemenetele az erre fölkészülteknek, illetve azoknak, akik ezt kiérdemlik.

A Földön, sőt az egész Univerzumban minden ciklikusan működik. Valami létrejön, a vele történt dolgok, általa szerzett tapasztalatok során növekszik, fejlődik, eléri a csúcspontját, majd hanyatlik, eltávozik, és átadja a helyét valami újnak. Ez egy olyan spirális mozgást eredményez, amelynek folyamata az egész teremtés fejlődését szolgálja.

2012 azért régóta ismert, és kiemelt dátum, mert ebben az évben több ciklus –közel egy időpontban- a végpontjához ér, lezáródik. Ezek az alábbiak:

1. A Naprendszer a Galaxis (Tejút) központja körül egy teljes kört ír le 2012. 12. 21-én. Ez egy 25 920 évenként ismétlődő ciklus.

2. Lezárul a Naprendszernek a Tejút Galaxis Nagy Központi Napja körüli köre is. Ez 225 millió évenként történik meg.

3. A Tejútnak a Galaxis Nagy Központ Napja körüli spirálja is körbe ér, ami egy 20 milliárd éves Nagyciklust zár le.

Ezek mellett több más csillagászati esemény is lezajlik. A legjelentősebbek: Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete. Ezzel egy időben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz (Fiastyúk csillagcsoport) viszonyított helyzete. A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete. A rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe. A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, és a Szíriusz körül kezd el keringeni. Galaxisunkban a Szíriusz lesz az új központi nap. A pólusváltást követően - az addig bekövetkező események kozmikus energiája a Földön (és a Galaxis minden részében), egy erőteljes rezgésemelkedést, ez által ún. spirituális dimenzióváltást, és nyugodtan mondhatjuk, hogy korszakváltást fog eredményezni.

A Föld a Nap körüli pályáján haladva, 2012. 12. 21-én kerül pontosan egy vonalba a Galaxis központjával, a Nagy Központi Nappal, amely energiái akkor közvetlenül, és ez által a legerőteljesebben fogják érni. Tudnunk kell azonban, hogy bolygónk 2000 óta az ún. foton övezetben tartózkodik, ahol már folyamatosan, és egyre erősebben hat rá, és a rajta élőkre a Galaktikus Középpont magas rezgésű kozmikus kisugárzása. Többek között ennek is köszönhető az egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés.

Bár a 3 ciklus lezáródása és az új kör indulása egy dátumhoz kapcsolódik, de semmiképpen se azt várjuk, hogy valami olyan történik, ami egy nap alatt lezajlik, vagy ami egy adott pillanathoz köthető. Ahogyan már régebbi cikkünkben megírtuk - 1987-ben a Földön lévők, és az ide készülők magasabb énjei egy közös döntést hoztak, és ennek megfelelően azóta benne vagyunk egy változás folyamatában, ami 2012-ben sem fog egy csapásra lezáródni. Az akkori kérdés az volt, hogy az emberiség és a Föld szellemisége a lehetőségek közül - amik előtte álltak, amik közül választhatott -, mihez kéri az Univerzum támogatását. A ciklusok végének, és az újabb spirál indulásának hatalmas kozmikus energiáit mire szeretné felhasználni.

Lelkeink nagy többsége a „felemelkedés" mellett döntött.

Ami igazából egy szellemi ébredést jelent, és ez által a Föld, és az emberi faj visszatérését a magasabb szellemi síkokra, egy magasabb tudatosságú dimenzióba (ahol már tartózkodott egykor). Így azóta (1987), az ehhez a változáshoz szükséges (új) energiák évről-évre egyre erősödő beáradása történik a Földre.

Mit hoznak az új energiák?

Ezek hatására a Föld rezgése elkezdett megváltozni, és inspirálni azt, hogy egyre több ember ébredjen rá arra, kik is ők valójában, és mire képesek. Segítenek felfedezni, hogy mi vesz körül bennünket a fizikai világon kívül. Erősítik egy új spirituális szemléletmód kialakítását, amely által kiléphetünk az illúziók világából, és megtapasztalhatjuk az igazi valóságot. Előhívják ezekhez az új tudást, amely sejtmemória, azaz DNS szinten benne van az emberben.

Azoknál, akik hozzájárulásukat adták/adják ehhez, aktiválja a szükséges képességeket is. Mindez egy nagyfokú belső átalakuláshoz, megtisztuláshoz vezet, amely egyre erősödő szeretetet, elfogadást, lelki békét, félelem-mentességet hoz, visszatérést a természetbe és a természeteshez. Az új módon való gondolkodás, és működés pedig mindent, ami nem a szereteten, és igazságosságon alapul fokozatosan és folyamatosan meg fog szüntetni, vagy át fog alakítani.

Forrás: pink.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 173 125 megtekintés

Videó: 47 300 679 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6750018

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh