Az első szépségkirálynő már megbukott a dubajozáson, ugyanis első fokon börtönbüntetésre ítélték a Legszebb Anyuka címet viselő hölgyet.

Új szó született, a dubajozás, amely nyilván bekerül a magyar értelmező kéziszótárba is. Ezzel lehet ugyanis összefoglalni azoknak a magyar lányoknak a tevékenységét, akik Dubajba vagy akár Nyugat- Európába, főleg Olaszországba járnak jó pénzért árulni a testüket. Úgy tűnik, hogy a nemrégiben kirobbant prostibotrány felkavarta az állóvizet, a hullámok pedig egyre több ismert nő piszkos titkát mossák a partra. Közéjük tartozik Noémi is, akit pár éve Magyarország legszebb anyukájaként ismert meg a közvélemény. A Borsnak is boldogan nyilatkozott arról, hogy mekkora megtiszteltetés Magyarországot képviselni, és elújságolta: abban a boldog tudatban indult a Los Angeles-i döntőbe, hogy távollétében férje is gondját tudja viselni kislányuknak. Az akkor 28 éves, valóban szemrevaló hölgy nagyszerűen szerepelt, hiszen a negyedik helyen végzett. Ám akkor még senki nem sejtette, hogy már a hatóságok látókörébe került. Tavaly meg is született az elsőfokú ítélet, társ tettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Még ma sem alhat nyugodtan, hiszen a másodfokú ítélet várat magára, ezért a börtön árnyékában kell élnie mindennapjait.

A csoport, amelyhez Noémi tartozott, több országba, valamint városokba, például Milánóba, Firenzébe és Oslóba közvetített ki lányokat, akik akár egy-két millió forintot is megkerestek havonta. Ennek a felét tarthatták meg, míg a másik részét jutalékként a szervezőknek kellett leadniuk. Érdekessége a történetnek, hogy Noémi társadalmi munkában a Családokért – „Tisztán” Alapítvány kuratóriumi tagjaként is működött akkoriban.

Forrás: borsonline.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 811 001 megtekintés

Videó: 48 999 628 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7040126

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh