A magyar Hungarian Shadow Dancers nem mindennapi műsorával bűvölte el az angol zsűrit. Az árnyjátékokkal előadott darab nyugodtan állíthatjuk, hogy előadásában, koreográfiájában egyedülálló. Minden magyarnak ilyenkor a szíve melegen ver, mert tényleg olyan kreatív produkciót láthatnak a nézők, hogy tátott szájjal lehet csak végig nézni. (a videó megtekinthető itt: Kattintson ide... ). Nem biztos, hogy jó a hasonlat-, de talán hasonló érzés lehetett a 6:3 is.

Szégyen, hogy az együttesnek Angliában kell a szárnyait próbálgatnia. A magyar értékeket bemutató előadásuk próbájáról készült videó megtekinthető itt: Kattintson ide...

Ebben az örömben nekünk csak az az üröm, hogy miért a facebookról, a youtubról kell erről a magyar lakosságnak tudnia? A közszolgálati médiák mit csinálnak?, rendőrségi, és katasztrófavédelmi hírekkel tömik a lakosság fejét nap mint nap.

Nagyon sajnálom, hogy ezek a művészek előadásukat Angliában debütálták, bár biztos megvan rá az okuk.

Akár hogy keres rá az ember szinte csak a külföldi oldalakon lehet őket megtalálni.

Hol van ilyenkor a magyar hírszolgáltatás a média? Hol van a magyar művészeti ágakat felkaroló, kereső ágazat...talán sehol.

Mindenesetre köszönöm a Hungarian Shadow Dancersnek, hogy megint magyarnak érezhetem magam, mert manapság nagyon ritkán tud ilyen melegen verni az ember szíve.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 018 908 megtekintés

Videó: 49 159 989 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7066870

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh